PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
yaptıgım yemlemeye bakabılir mısınız suphelenmeye basladım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mazotcu" data-source="post: 996195" data-attributes="member: 60995"><p><strong>Ynt: yaptıgım yemlemeye bakabılir mısınız suphelenmeye basladım.</strong></p><p></p><p>arastırmalaraıma göre selenyum eksıklıgı kalsıyum ve fosfor eksıklıgı varmıs şimdi bızım yem karma makınemız yok ahırlara tek seferde</p><p>1 paket saman</p><p>150 kilo mısır slaj bol daneli</p><p>2 paket arpa kurusu (yesilkuru)</p><p>20 kılo arpa bugday kırması</p><p>25 kılo pamuk kuspesi tarişin</p><p>80 kılo sut yemi(21 protein)</p><p>tek seferde bukadar veryom yem karma olmadıgı ıcın ınekler sılajı yıyo saman altta kaldıgı ıcın sadece sılajla beslenıyorlardı eskiden söyle veryoduk</p><p>tek seferde</p><p>1 paket saman</p><p>öğlen 2 paket yesıl kuru</p><p>25 kılo pamuk kuspesi</p><p>20 kılo arpa burday kırması</p><p>80 kılo sut yemi 21 protein</p><p>200 kılo mısır sılajı bol daneli</p><p>bunu kullaNIRKEN su hastalıklar cogaldiü</p><p>1.döl tutmama </p><p>2.iltihaplı rahımler ve akıntılar</p><p>3.topallılık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazotcu, post: 996195, member: 60995"] [b]Ynt: yaptıgım yemlemeye bakabılir mısınız suphelenmeye basladım.[/b] arastırmalaraıma göre selenyum eksıklıgı kalsıyum ve fosfor eksıklıgı varmıs şimdi bızım yem karma makınemız yok ahırlara tek seferde 1 paket saman 150 kilo mısır slaj bol daneli 2 paket arpa kurusu (yesilkuru) 20 kılo arpa bugday kırması 25 kılo pamuk kuspesi tarişin 80 kılo sut yemi(21 protein) tek seferde bukadar veryom yem karma olmadıgı ıcın ınekler sılajı yıyo saman altta kaldıgı ıcın sadece sılajla beslenıyorlardı eskiden söyle veryoduk tek seferde 1 paket saman öğlen 2 paket yesıl kuru 25 kılo pamuk kuspesi 20 kılo arpa burday kırması 80 kılo sut yemi 21 protein 200 kılo mısır sılajı bol daneli bunu kullaNIRKEN su hastalıklar cogaldiü 1.döl tutmama 2.iltihaplı rahımler ve akıntılar 3.topallılık [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
yaptıgım yemlemeye bakabılir mısınız suphelenmeye basladım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt