PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yaratıcı Bir Fikir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1231876" data-attributes="member: 78170"><p>İyi akşamlar hocam sağdaki soldakilerin gazına gelip de traktörü heder etmeyin pulluk la taş sökme bence marifet değil bu arada yan kollar bile çizilmedi derken niye cizilsinki kollar toprağa girmiyor sonuçta o kolların belli bir mukavemeti var demir işlemeden kaynaklanıyor sağlamlık mesela johon Deere nin orta kolu mekanik orijinal olanı çocuk bileği kalınlığında ama 15 senedir kullananı gördüm şimdi koca kalınlıkta lider ortakol az bir esnemede dişler sarıyor çalışmıyor </p><p>Bu arada tırmık tarzı toprağı yırtarak işleyen aletler taş çıkarmaz yüzeye Çıksa bile altta kalır anca tırmık bacaklarının arasından geçmeyecek kadar büyük se toplar çıkar rır o önce pulugun çıkardığıdır o taşlar</p><p>Sen birazda burada kubota fanatikligi yapmışsın kubota da güzel bir makina ama Türkiye'de NH nin piyasası bir ayrı bu bir gerçek memleketin neresinde hangi galeriye görürsen satarsın ama bizim burda kubotaya kimseyi bindiremezsin bu arada NH kullanıcısı değilim bir traktörün çıkamayacağı yeri SDF same deutz çıkmaz ise hiçbir traktör çıkmaz buda defransiyel yapısından dolayı dır</p><p>Amacım size hakaret etme gibi birşey değil yanlış anlayın sadece kafama takılan ları yazdım yazinizdan anladığım size göre dünyada en iyisi kubota başka birşey almayın gibi birşey anladım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1231876, member: 78170"] İyi akşamlar hocam sağdaki soldakilerin gazına gelip de traktörü heder etmeyin pulluk la taş sökme bence marifet değil bu arada yan kollar bile çizilmedi derken niye cizilsinki kollar toprağa girmiyor sonuçta o kolların belli bir mukavemeti var demir işlemeden kaynaklanıyor sağlamlık mesela johon Deere nin orta kolu mekanik orijinal olanı çocuk bileği kalınlığında ama 15 senedir kullananı gördüm şimdi koca kalınlıkta lider ortakol az bir esnemede dişler sarıyor çalışmıyor Bu arada tırmık tarzı toprağı yırtarak işleyen aletler taş çıkarmaz yüzeye Çıksa bile altta kalır anca tırmık bacaklarının arasından geçmeyecek kadar büyük se toplar çıkar rır o önce pulugun çıkardığıdır o taşlar Sen birazda burada kubota fanatikligi yapmışsın kubota da güzel bir makina ama Türkiye'de NH nin piyasası bir ayrı bu bir gerçek memleketin neresinde hangi galeriye görürsen satarsın ama bizim burda kubotaya kimseyi bindiremezsin bu arada NH kullanıcısı değilim bir traktörün çıkamayacağı yeri SDF same deutz çıkmaz ise hiçbir traktör çıkmaz buda defransiyel yapısından dolayı dır Amacım size hakaret etme gibi birşey değil yanlış anlayın sadece kafama takılan ları yazdım yazinizdan anladığım size göre dünyada en iyisi kubota başka birşey almayın gibi birşey anladım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yaratıcı Bir Fikir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt