PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yardım 4x4 uzmanı arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musa341" data-source="post: 358449" data-attributes="member: 76732"><p>266 4x4 ile çift sürerken önler bağlı iken başlarda dönerken sanki ön difransiyel kilidi varmış ve bağlıymış gibi iki lastikte birlikte dönüp, traktörün önünü biraz kaydırıyor gibime geliyor. ön çekeri devreden çıkardığımda manevra daha iyi oluyor.traktör daha rahat dönüyor. 4x4 sistemler hep böylemi?</p><p> </p><p> Benim traktör ve birkaç yerde gördüğüm 266 4x4 traktörlerin ön sol lastikleri diğer lastik yarı olmadan sol lastik bitmiş neden , bilgisi olan var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musa341, post: 358449, member: 76732"] 266 4x4 ile çift sürerken önler bağlı iken başlarda dönerken sanki ön difransiyel kilidi varmış ve bağlıymış gibi iki lastikte birlikte dönüp, traktörün önünü biraz kaydırıyor gibime geliyor. ön çekeri devreden çıkardığımda manevra daha iyi oluyor.traktör daha rahat dönüyor. 4x4 sistemler hep böylemi? Benim traktör ve birkaç yerde gördüğüm 266 4x4 traktörlerin ön sol lastikleri diğer lastik yarı olmadan sol lastik bitmiş neden , bilgisi olan var mı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yardım 4x4 uzmanı arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt