PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yardım!!! Ederseniz Sevinirim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bykangalli" data-source="post: 49749" data-attributes="member: 616"><p><strong>Ynt: Yardım!!! Edersiniz Sevinirim...</strong></p><p></p><p>Yeni 5020 Serisi 5720 ve 5820 modelleriyle 6020 Serisi traktörlerin temel özelliklerine sahip. 80 ve 88 beygir gücündeki bu traktörler orijinal John Deere PowerTech motoruyla eşsiz peformans ve yakıt ekonomisi tüm beklentileri karşılayacak ölçüde.</p><p></p><p> * Komple çelik şasi dizaynı.</p><p> * 75 dB(A) ' lık düşük gürültü seviyeli ergonomik kabin.</p><p> * Kabinin 90 derece yana yatabilme özelliği.</p><p> * PermaClutch 2 yağlı tip kavrama ile debriyaj pedalına basmadan ileri-geri yön değiştirme.</p><p> * 16 İleri-16 geri hızlı PowerQuad transmisyon ile debriyaj pedalına basmadan vites değiştime.</p><p> * Elektronik 3 nokta askı sistemi.</p><p> * Orijinal John Deere ön yükleyicilerle uyumlu.</p><p> * Kolay günlük bakım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bykangalli, post: 49749, member: 616"] [b]Ynt: Yardım!!! Edersiniz Sevinirim...[/b] Yeni 5020 Serisi 5720 ve 5820 modelleriyle 6020 Serisi traktörlerin temel özelliklerine sahip. 80 ve 88 beygir gücündeki bu traktörler orijinal John Deere PowerTech motoruyla eşsiz peformans ve yakıt ekonomisi tüm beklentileri karşılayacak ölçüde. * Komple çelik şasi dizaynı. * 75 dB(A) ' lık düşük gürültü seviyeli ergonomik kabin. * Kabinin 90 derece yana yatabilme özelliği. * PermaClutch 2 yağlı tip kavrama ile debriyaj pedalına basmadan ileri-geri yön değiştirme. * 16 İleri-16 geri hızlı PowerQuad transmisyon ile debriyaj pedalına basmadan vites değiştime. * Elektronik 3 nokta askı sistemi. * Orijinal John Deere ön yükleyicilerle uyumlu. * Kolay günlük bakım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yardım!!! Ederseniz Sevinirim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt