PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
YARDIM KONVOYUNA SALDIRAN israile LANET EDİYORUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 255518" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: YARDIM KONVOYUNA SALDIRAN israile LANET EDİYORUZ</strong></p><p></p><p>Aynen abiciğim cocacola 1 yıllık cirosunu israile bağışlamıştı bu düşünce hep dolaşıyor aramızda ama unutuyoruz sonra kalıcı olsun ve kesinlikle kullanmayalım mallarını ama izlediğimiz kanalların bazıları bile onlara hizmet ediyor aynı şekilde izlemekte israile bomba kazandırıyordur farkındaysanız bazı kanallar israil şöyle yapar böye yapar şöye güçlü ama haksız vs. şeklinde haberler yapıyor amaç insanlarda israil güçlü yenilmez gibi bir pisikoleji yaratmak aynı şekilde o bazı kanalların pkk olaylarında şukadar asker vurdular şurada böyle bomba patladı şeklinde böyle haberler onların reklamını yapıyor aslında istedikleride o korku salmak güçlü gibi görünmek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 255518, member: 17222"] [b]Ynt: YARDIM KONVOYUNA SALDIRAN israile LANET EDİYORUZ[/b] Aynen abiciğim cocacola 1 yıllık cirosunu israile bağışlamıştı bu düşünce hep dolaşıyor aramızda ama unutuyoruz sonra kalıcı olsun ve kesinlikle kullanmayalım mallarını ama izlediğimiz kanalların bazıları bile onlara hizmet ediyor aynı şekilde izlemekte israile bomba kazandırıyordur farkındaysanız bazı kanallar israil şöyle yapar böye yapar şöye güçlü ama haksız vs. şeklinde haberler yapıyor amaç insanlarda israil güçlü yenilmez gibi bir pisikoleji yaratmak aynı şekilde o bazı kanalların pkk olaylarında şukadar asker vurdular şurada böyle bomba patladı şeklinde böyle haberler onların reklamını yapıyor aslında istedikleride o korku salmak güçlü gibi görünmek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
YARDIM KONVOYUNA SALDIRAN israile LANET EDİYORUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt