PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yardım ve Önerilerinize ihtiyacım var !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1191485" data-attributes="member: 33105"><p>Bunu sizinle birlikte birçok kişi düşündü ancak telekominikasyon üst kurulu buna izin vermemektedir .Bu şekilde olduğunda reklamı GSM firması değil hattı kullanan kişi yapmış oluyor GSM firmalarında tüketiciye yani hat sahibinde bedel ödemek zorunda ve telefon ücretlerinden feragat etmesi veya reklam bedeli odemesi gerekiyor yani bindiği dalı kesmesi gerekiyor ...GSM firmalari bu konu üzerine gitmedi Asıl işi iletişim kurmak reklam ajansı değil ....</p><p> Çok uçuk rakamlar kazanacağınızı bilen avukat beyler hanımlar neden ver bana vekaleti ben bunu pazarlarim komisyonumu alırım demediler ? Bende söylüyorum size bu fikri patentli bı şekilde satabilirsiniz çok uçuk rakamlar kazanabilirsiniz ( ama nasıl ) </p><p></p><p>Son olarak Madem patentiniz var GSM firmalarına Mail yolu ile ulaşarak konuyu detaylıca anlatın patent bilgilerinizi iletin ilgilerini çekerse sizinle mutlaka iletişim kurarlar kurmasalar bile bunu uygularlar da dava açar bu benim fikrim di dersiniz</p><p>Umarım geç kalmamissinizdir ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1191485, member: 33105"] Bunu sizinle birlikte birçok kişi düşündü ancak telekominikasyon üst kurulu buna izin vermemektedir .Bu şekilde olduğunda reklamı GSM firması değil hattı kullanan kişi yapmış oluyor GSM firmalarında tüketiciye yani hat sahibinde bedel ödemek zorunda ve telefon ücretlerinden feragat etmesi veya reklam bedeli odemesi gerekiyor yani bindiği dalı kesmesi gerekiyor ...GSM firmalari bu konu üzerine gitmedi Asıl işi iletişim kurmak reklam ajansı değil .... Çok uçuk rakamlar kazanacağınızı bilen avukat beyler hanımlar neden ver bana vekaleti ben bunu pazarlarim komisyonumu alırım demediler ? Bende söylüyorum size bu fikri patentli bı şekilde satabilirsiniz çok uçuk rakamlar kazanabilirsiniz ( ama nasıl ) Son olarak Madem patentiniz var GSM firmalarına Mail yolu ile ulaşarak konuyu detaylıca anlatın patent bilgilerinizi iletin ilgilerini çekerse sizinle mutlaka iletişim kurarlar kurmasalar bile bunu uygularlar da dava açar bu benim fikrim di dersiniz Umarım geç kalmamissinizdir ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yardım ve Önerilerinize ihtiyacım var !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt