PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ertunç" data-source="post: 1051683" data-attributes="member: 74777"><p>Öncelikle herkese selamlar. Formu uzun süredir takip ediyorum fakat ilkdefa konu açıyorum. İstanbul Çatalca'da dededen kalma 20 dönüm kadar tarlamız var. Hiç kimse ekmiyor ve benim de gönlüm bu alanların bu şekilde durmasına razı değil. Köyümüz de daha çok ormancılık ve odun kömürü yapılıyor. Ben bu sene hem bizim tarlaları hemde akrabalarımın olan yan tarlaları ekmek ve azda olsa bi gelir elde etmek istiyorum. İstanbul'da özel sektörde çalışıyorum ve burada çalışmaya devam edeceğim. Traktörüm ve tarım ekipmanım yok. Bu konuda bilgimde yok. Benim sizlere sorum dışarıdan ücretli yardım alarak yapılacak bu işlemler kar bırakırmı? Aslında en önemlisi zarar ettirirmi? Hangi işlemleri hangi sıra ile yapmalıyım? Toprak analizi ve tohum seçimi nasıl olmalı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ertunç, post: 1051683, member: 74777"] Öncelikle herkese selamlar. Formu uzun süredir takip ediyorum fakat ilkdefa konu açıyorum. İstanbul Çatalca'da dededen kalma 20 dönüm kadar tarlamız var. Hiç kimse ekmiyor ve benim de gönlüm bu alanların bu şekilde durmasına razı değil. Köyümüz de daha çok ormancılık ve odun kömürü yapılıyor. Ben bu sene hem bizim tarlaları hemde akrabalarımın olan yan tarlaları ekmek ve azda olsa bi gelir elde etmek istiyorum. İstanbul'da özel sektörde çalışıyorum ve burada çalışmaya devam edeceğim. Traktörüm ve tarım ekipmanım yok. Bu konuda bilgimde yok. Benim sizlere sorum dışarıdan ücretli yardım alarak yapılacak bu işlemler kar bırakırmı? Aslında en önemlisi zarar ettirirmi? Hangi işlemleri hangi sıra ile yapmalıyım? Toprak analizi ve tohum seçimi nasıl olmalı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt