PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ertunç" data-source="post: 1051752" data-attributes="member: 74777"><p>Daha fazlada yapa bilirim ama ilk etapta amaç öğrenmek denemek. Köyümüzün toplam tarla miktarı 6000 dönüm ve köyde ekilen tarla 300 dönüm İstanbul'a yakın olduğu için insanlar sanayide maaşlı çalışmayı terçih ediyor. Köyüm ile evim arası 60 km fırsat buldukça gidiyorum. Gittiğimde kahvede Zaman öldürmemiş birşeyler yapmış olmak istiyorum aynı Zaman'da parada kazansam çoluğum çoçuğum içinde daha iyi olur diye düşünüyorum. Sulama anca tankerle yapa bilirim dedemde kullanmadığı garajda duran tanker römork var onunla olurmu yetişilirmi bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ertunç, post: 1051752, member: 74777"] Daha fazlada yapa bilirim ama ilk etapta amaç öğrenmek denemek. Köyümüzün toplam tarla miktarı 6000 dönüm ve köyde ekilen tarla 300 dönüm İstanbul'a yakın olduğu için insanlar sanayide maaşlı çalışmayı terçih ediyor. Köyüm ile evim arası 60 km fırsat buldukça gidiyorum. Gittiğimde kahvede Zaman öldürmemiş birşeyler yapmış olmak istiyorum aynı Zaman'da parada kazansam çoluğum çoçuğum içinde daha iyi olur diye düşünüyorum. Sulama anca tankerle yapa bilirim dedemde kullanmadığı garajda duran tanker römork var onunla olurmu yetişilirmi bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt