PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yardımcı olurmusunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 807296" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: yardımcı olurmusunuz</strong></p><p></p><p>Hangi bölüme gidersen git üzerine düşmene bağlı aksi takdirde ufak çaplı düşünüyorsan bu işin okulunu okuma, okuldan sonra sevdiğin işte çalışarak daha iyi öğrenirsin, çünkü okuldaki eğitim çok yavaş veriliyor, çalışma koşullarında 1 hadi 1.5 sene olsun öğreneceğin işe hayatının 3 yılını boşuna verme. Bunu bana söylemişlerdi 11. sınıfa gelince anlarsın diye şimdi anlıyorum her şeyi, ben bilişim bölümü veritabanı okuyorum, benim devlet okulunda 3 yılda aldığım ücretsiz eğitimin tamamını 1 senede Bilge Adam gibi özel kurumlar senden 10-12 bin tl alarak veriyorlar, ister devlet okulundan mezun ol ister bilge adam sertifikası al 5-10 dolar vererek microsoft sınavlarına girebiliyorsun %70 başarılı olman yeterli sonrasında yazılımcı olarak microsoftta çalışmaya başlıyorsun. 3 Yıl mı 1 yıl ve 12 Bin tl mi bu kişiye göre değişir, fakat tavsiyem git muhakkak bölümleri gez, derslerini gör 10-11-12 sınıf olarak, eğer elektirik bölümünün içine hiç girmeyipde orada okuyacaksan pişman olma ihtimalin var. Sevmiyorsan ve memnun değilsen okulunu hemen değiştir kafana daha iyi yatan bir okula, daha iyi bir bölüme git git sonra keşke deme bu çok büyük bi pişmanlık, eğer hayatını okuyup da aldığın eğitimden okumaya verdiğin emekten kazanmak istiyorsan hayatının en önemli yılı bu yıl bunu iyi düşün. Ayrıca hangi bölüme gidersen git ilk 1 ay e okul tüm geçişlere izin veriyor baktın beğenmedin direk değiştir kendini zorlama, baktın meslek lisesini beğenmedin düz liseye geçiş hakkın var 10. sınıf sonunda dahi. Tabi ki de lisede yanlış seçim yapmak ve ya pişman olmak dünyanın sonu değil fakat sınıfımda ki bi çok arkadaşım tarih-edebiyat ve ya coğrafya gibi bölümler okumak istiyor şu anda bilgisayarı isteyen çok az. 9. sınıfta bölüm seçerken hayal ettiğim eğitim ile şimdi aldığım eğitimin arasında ateş ve su kadar farkı ver tek ortak yanları bilişimde olmaları diyebilirim. Ayrıca meslek liselerindeki disiplin ve eğitim şuan ayaklar altında, dalga geçilecek durumda komik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 807296, member: 45767"] [b]Ynt: yardımcı olurmusunuz[/b] Hangi bölüme gidersen git üzerine düşmene bağlı aksi takdirde ufak çaplı düşünüyorsan bu işin okulunu okuma, okuldan sonra sevdiğin işte çalışarak daha iyi öğrenirsin, çünkü okuldaki eğitim çok yavaş veriliyor, çalışma koşullarında 1 hadi 1.5 sene olsun öğreneceğin işe hayatının 3 yılını boşuna verme. Bunu bana söylemişlerdi 11. sınıfa gelince anlarsın diye şimdi anlıyorum her şeyi, ben bilişim bölümü veritabanı okuyorum, benim devlet okulunda 3 yılda aldığım ücretsiz eğitimin tamamını 1 senede Bilge Adam gibi özel kurumlar senden 10-12 bin tl alarak veriyorlar, ister devlet okulundan mezun ol ister bilge adam sertifikası al 5-10 dolar vererek microsoft sınavlarına girebiliyorsun %70 başarılı olman yeterli sonrasında yazılımcı olarak microsoftta çalışmaya başlıyorsun. 3 Yıl mı 1 yıl ve 12 Bin tl mi bu kişiye göre değişir, fakat tavsiyem git muhakkak bölümleri gez, derslerini gör 10-11-12 sınıf olarak, eğer elektirik bölümünün içine hiç girmeyipde orada okuyacaksan pişman olma ihtimalin var. Sevmiyorsan ve memnun değilsen okulunu hemen değiştir kafana daha iyi yatan bir okula, daha iyi bir bölüme git git sonra keşke deme bu çok büyük bi pişmanlık, eğer hayatını okuyup da aldığın eğitimden okumaya verdiğin emekten kazanmak istiyorsan hayatının en önemli yılı bu yıl bunu iyi düşün. Ayrıca hangi bölüme gidersen git ilk 1 ay e okul tüm geçişlere izin veriyor baktın beğenmedin direk değiştir kendini zorlama, baktın meslek lisesini beğenmedin düz liseye geçiş hakkın var 10. sınıf sonunda dahi. Tabi ki de lisede yanlış seçim yapmak ve ya pişman olmak dünyanın sonu değil fakat sınıfımda ki bi çok arkadaşım tarih-edebiyat ve ya coğrafya gibi bölümler okumak istiyor şu anda bilgisayarı isteyen çok az. 9. sınıfta bölüm seçerken hayal ettiğim eğitim ile şimdi aldığım eğitimin arasında ateş ve su kadar farkı ver tek ortak yanları bilişimde olmaları diyebilirim. Ayrıca meslek liselerindeki disiplin ve eğitim şuan ayaklar altında, dalga geçilecek durumda komik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yardımcı olurmusunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt