PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat44" data-source="post: 334761" data-attributes="member: 25046"><p><strong>Ynt: YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!</strong></p><p></p><p>uzel ' in traktöründen daha çekişi iyidir masseyin şu anki traktörü bence denemeden önyargıyla karar vermeyin, ayrıca yakıt olarak ' da %20 daha az yakar, bu siteden massey ferguson 240S ler için neden kötü yorum yapıyorlar anlamadım ben bayii olarak şu an traktör yetiştiremiyorum, bence bu kadar marka fanatikliği yapmayın, bir taraftan masseyi kötülerken öbür taraftan new holland t480 ' i öneriyorsunuz 4 silindir 48 hp işbora motorlu tamamı çinden gelen sadece burda monte edilen traktörü bence bu kadar marka fanatikliği yapmayın kullanın deneyin öyle karar verin, bence hiç düşünmeden massey 240s alın pişman olmazsınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat44, post: 334761, member: 25046"] [b]Ynt: YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM![/b] uzel ' in traktöründen daha çekişi iyidir masseyin şu anki traktörü bence denemeden önyargıyla karar vermeyin, ayrıca yakıt olarak ' da %20 daha az yakar, bu siteden massey ferguson 240S ler için neden kötü yorum yapıyorlar anlamadım ben bayii olarak şu an traktör yetiştiremiyorum, bence bu kadar marka fanatikliği yapmayın, bir taraftan masseyi kötülerken öbür taraftan new holland t480 ' i öneriyorsunuz 4 silindir 48 hp işbora motorlu tamamı çinden gelen sadece burda monte edilen traktörü bence bu kadar marka fanatikliği yapmayın kullanın deneyin öyle karar verin, bence hiç düşünmeden massey 240s alın pişman olmazsınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt