PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Yarı Açık Besi Ahırı Yapacağım Ama Kafama Takılan Bazı Sorular Var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1020900" data-attributes="member: 59825"><p>Biz Acık besiyi yaparken ruhsat almadık da acık besi yapmadan 1 yıl once bizim bladere ev yaptırdık onun icinde belediyeye müracat ettik belediyede fen işleri müdürü var Fen Memuru yani ona ruhsat icin belli bir para verdik tam hatırlamıyorumda 2 bin 500 tl vermiştik sanırım belediyenin kasasına sonrada fen memuru evin projesiydi iziniydi su elektrik tesisatı hepsini tek bir dosya halinde bize teslim ettim bizde bir kac yere gittiydik ama tam olarak neler yaptık unuttum valla toprak reforumuna başvurduk bide tabudan adamlar gelip evin temeline felan bakmışlardı evmi yaptırıyor yoksa başka bir yapımı diye kontrol etmişlerdi cok basit olmuştu geldiler baktılar temel atılmıştı hic bir sorun cıkmadı dedigim gibi belediyeye müracaat ama senin arsa galiba belediye imar planı icinde deilmiş o nası olur bilmem seni gene bulundugun bölgenin toprak reformu tapu daki memurlar bilgi verir sanırım araştır ruhsat felan kaca cıkacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1020900, member: 59825"] Biz Acık besiyi yaparken ruhsat almadık da acık besi yapmadan 1 yıl once bizim bladere ev yaptırdık onun icinde belediyeye müracat ettik belediyede fen işleri müdürü var Fen Memuru yani ona ruhsat icin belli bir para verdik tam hatırlamıyorumda 2 bin 500 tl vermiştik sanırım belediyenin kasasına sonrada fen memuru evin projesiydi iziniydi su elektrik tesisatı hepsini tek bir dosya halinde bize teslim ettim bizde bir kac yere gittiydik ama tam olarak neler yaptık unuttum valla toprak reforumuna başvurduk bide tabudan adamlar gelip evin temeline felan bakmışlardı evmi yaptırıyor yoksa başka bir yapımı diye kontrol etmişlerdi cok basit olmuştu geldiler baktılar temel atılmıştı hic bir sorun cıkmadı dedigim gibi belediyeye müracaat ama senin arsa galiba belediye imar planı icinde deilmiş o nası olur bilmem seni gene bulundugun bölgenin toprak reformu tapu daki memurlar bilgi verir sanırım araştır ruhsat felan kaca cıkacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Yarı Açık Besi Ahırı Yapacağım Ama Kafama Takılan Bazı Sorular Var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt