PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yarı fiyatına satılık çiftlikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samimisami" data-source="post: 675614" data-attributes="member: 47408"><p><strong>Ynt: Yarı fiyatına satılık çiftlikler…</strong></p><p></p><p>Devlet halkına eşit davranmak zorundadır. nasılki sen 30 yaşına kadar çifcilik yaptın sonra ben ünüversiteye gidip okuyacağım doktor hakim olacağım dediğinde devlet sana hayır sen çifçisin doktor hakim mühendis olamazsın diyemiyeceği gibi doktor hakimede sen memursun çifçi olamazsın sana kredi yok diyemez. Biraz objektif olmanız gerekiyor. Devlet kredinin kurallarını koyar ve bunun geri dönüşünü takip eder tabiki herkese eşit şekilde. batan batar bu kendi sorumluluğudur sıkıntısını kendi çeker zaten sizinde söylediğiniz gibi verdiğinin 3-5 katı teminat istiyorlar. burda en önemli şey eşitlik eşitlik eşitlik....</p><p></p><p>Diğer konu yarı fiyatına çiflikler böyle birşey kesinlikle yok ben dolaştığım konuştuğum için biliyorum olay tamamen pazarlama stratejisi 500 bin tl ye yaptığı cifliğe 1 milyon tl fiyat biçip bunu 500 bine indiriyorlar hani mağzalar yaparya 50 liralık malın üzerine 100 lira fiyat yazip bunun üzerini cizip 50 ye indirirler, önce bindir sonra indir taktiği tabi bilinçsiz tüketicide bunun etkisi fazla. 'Yok pahasına ' çifliğini sattığını söyleyen biriyle oturup maliyet hesabı yaptık sattı fiyattan ucuza malettik çifliği ama adam hala kendi çifliğinini öve öve bitiremedi yaptığı 1.5 katlık toplami 110m2 lik 3. kalite dağın başındaki bakıcı evine 115 bin TL değer biçti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samimisami, post: 675614, member: 47408"] [b]Ynt: Yarı fiyatına satılık çiftlikler…[/b] Devlet halkına eşit davranmak zorundadır. nasılki sen 30 yaşına kadar çifcilik yaptın sonra ben ünüversiteye gidip okuyacağım doktor hakim olacağım dediğinde devlet sana hayır sen çifçisin doktor hakim mühendis olamazsın diyemiyeceği gibi doktor hakimede sen memursun çifçi olamazsın sana kredi yok diyemez. Biraz objektif olmanız gerekiyor. Devlet kredinin kurallarını koyar ve bunun geri dönüşünü takip eder tabiki herkese eşit şekilde. batan batar bu kendi sorumluluğudur sıkıntısını kendi çeker zaten sizinde söylediğiniz gibi verdiğinin 3-5 katı teminat istiyorlar. burda en önemli şey eşitlik eşitlik eşitlik.... Diğer konu yarı fiyatına çiflikler böyle birşey kesinlikle yok ben dolaştığım konuştuğum için biliyorum olay tamamen pazarlama stratejisi 500 bin tl ye yaptığı cifliğe 1 milyon tl fiyat biçip bunu 500 bine indiriyorlar hani mağzalar yaparya 50 liralık malın üzerine 100 lira fiyat yazip bunun üzerini cizip 50 ye indirirler, önce bindir sonra indir taktiği tabi bilinçsiz tüketicide bunun etkisi fazla. 'Yok pahasına ' çifliğini sattığını söyleyen biriyle oturup maliyet hesabı yaptık sattı fiyattan ucuza malettik çifliği ama adam hala kendi çifliğinini öve öve bitiremedi yaptığı 1.5 katlık toplami 110m2 lik 3. kalite dağın başındaki bakıcı evine 115 bin TL değer biçti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yarı fiyatına satılık çiftlikler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt