PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yarı fiyatına satılık çiftlikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 675655" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: Yarı fiyatına satılık çiftlikler </strong></p><p></p><p>evet haklısınız eşitlik çok güzel ama doktor gelip direk hayvancılığa başlıyor...ben ise gidip doktorun koltuğunun yanına bir koltuk atıp ben geldim doktorluk etmeye dedimmi..beni bakırköydeki köşeme atarlar...neymiş doktor olabilmek için önce 10-12 yıl saçlarımı dökmem gerekiyormuş aradaki farkı anladınız...objektifmi subjektifmi siz karar verin ...bazen şehirde köylüyle alay hitabını duyarsınız..(köylüye bak satmış 10 tane koyunu gelmiş dükkan açmış)sizin bahsettiğiniz adalette bu olsa gerek ...BİZ KÖYLÜLER BELKİDE 5 PARA ETMEZ KAPIMIZA GELEN GRAVATLIYA YIRTIK CEKETİMİZİN ÖNÜNÜ İLİKLEYEN KİBİRSİZ ASİL MİLLETİZ,)..... Kudaka ve tkdk nın ayrıca köylü bankası diye bildiğimiz kuruluşların ezik köylüye değilde zengine kredi ve hibe sağladığı açıkça bilinmektedir..daha neyin hesabını yapıyoruz görünen köye şimdi kalkmış klavuz istemezmiş...şimdi bu değişti GÖRÜNEN KÖYE KREDİ HİBE İSTEMEZ,politikası başımız sağolsun...iyiki sizde varsınız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 675655, member: 26155"] [b]Ynt: Yarı fiyatına satılık çiftlikler [/b] evet haklısınız eşitlik çok güzel ama doktor gelip direk hayvancılığa başlıyor...ben ise gidip doktorun koltuğunun yanına bir koltuk atıp ben geldim doktorluk etmeye dedimmi..beni bakırköydeki köşeme atarlar...neymiş doktor olabilmek için önce 10-12 yıl saçlarımı dökmem gerekiyormuş aradaki farkı anladınız...objektifmi subjektifmi siz karar verin ...bazen şehirde köylüyle alay hitabını duyarsınız..(köylüye bak satmış 10 tane koyunu gelmiş dükkan açmış)sizin bahsettiğiniz adalette bu olsa gerek ...BİZ KÖYLÜLER BELKİDE 5 PARA ETMEZ KAPIMIZA GELEN GRAVATLIYA YIRTIK CEKETİMİZİN ÖNÜNÜ İLİKLEYEN KİBİRSİZ ASİL MİLLETİZ,)..... Kudaka ve tkdk nın ayrıca köylü bankası diye bildiğimiz kuruluşların ezik köylüye değilde zengine kredi ve hibe sağladığı açıkça bilinmektedir..daha neyin hesabını yapıyoruz görünen köye şimdi kalkmış klavuz istemezmiş...şimdi bu değişti GÖRÜNEN KÖYE KREDİ HİBE İSTEMEZ,politikası başımız sağolsun...iyiki sizde varsınız.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yarı fiyatına satılık çiftlikler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt