PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yarırn adana da fuar var beyler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 428355" data-attributes="member: 26407"><p><strong>Ynt: yarırn adana da fuar var beyler</strong></p><p></p><p></p><p>kardeş 240 ı da verirsem 1tane 4x2 2 tane 4x4 olur toplam 3 tane olur burda her evde 2-3 tane makina oluyo hepsinin hp sine göre işi bizim burda mimzerle degil gübre serptiginiz aletle ekilir bugday 10 torba attın mı 240 ın ön lastikleri yer görmez265 i kullanıyom sürümde 13lü kültövatör ve tla 11 bacak ve 3.075 idi tarla yarıyı geçince 3,30 luk silindirli sürgü çekiyorum 240 yine yemiyo 3075 i sattım 240 ıda veririm bi 4x4 daha alırım daha iyi olmazmı 2ncisi bi arazi bi yer satılık olunca birini satıp nakit paraya çevirmek için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 428355, member: 26407"] [b]Ynt: yarırn adana da fuar var beyler[/b] kardeş 240 ı da verirsem 1tane 4x2 2 tane 4x4 olur toplam 3 tane olur burda her evde 2-3 tane makina oluyo hepsinin hp sine göre işi bizim burda mimzerle degil gübre serptiginiz aletle ekilir bugday 10 torba attın mı 240 ın ön lastikleri yer görmez265 i kullanıyom sürümde 13lü kültövatör ve tla 11 bacak ve 3.075 idi tarla yarıyı geçince 3,30 luk silindirli sürgü çekiyorum 240 yine yemiyo 3075 i sattım 240 ıda veririm bi 4x4 daha alırım daha iyi olmazmı 2ncisi bi arazi bi yer satılık olunca birini satıp nakit paraya çevirmek için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yarırn adana da fuar var beyler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt