PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aksazli43" data-source="post: 505165" data-attributes="member: 41472"><p><strong>Ynt: YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..</strong></p><p></p><p>herkese iyi günler</p><p></p><p>ben konu sahibi aksazlı ismailin amcasıyım. videoları izledim yorumları okudum. bazı aykırı yorumlar olsada yinede seviyeli bir forum. </p><p></p><p>olayın geçtiği yer hafif rampa orman içi toprak çok yumuşak az yağmur yağdı mı işin biter. </p><p></p><p>bizde ilk önce leyland vardı en küçüğü sonra ferguson kabak denilenden sonra fiat 480 s8 sonra steyr 33 sonra steyr 43 erkunt 55 ve son olarak erkunt 60 dört çeker. bunların içinden erkunt 60 lığı kullanmadım henüz diğerlerinin kendine göre özelliği vardı her birinin. hepsiylede orman işinde çalıştık. mesela leylandın çıkmayacağı yer yoktur istediğin yerde yüklü olarak durur özellikle rampada. misal orman içinde rampa yerde çıkacaksın ön çıkamazsın leylandla geri geri çıkacaksın keçi gibi tırmanır. ferguson en ufak kökte taşta yaşta patinaj eder orman içinde seridir yakıtı azdır ama zoru sevmez. ovada kullanacaksın. frenleri yaramaz.</p><p></p><p>480 S8 bu güne kadar kullandığım en iyi traktördür. 54c lerden bile üstündür. rampda düzde rakip tanımaz ama kullanmasını bilirsen. boş gezerken yakıtı çok yüklü olunca azdır. satılık tarla çıkınca satmak zorunda kaldık.</p><p></p><p>steyr 33 yaramaz uyuz adam işi steyr 43 ideal ama ismaile gücü az geldi. az kalsın uçuşa geçiyorduk o olaydan sonra değiştirilsin diye ismailin aklına girdim. </p><p></p><p>erkunt 55 kendi işini yapacak olanlar için ideal gücü yerinde kullanımı keyif veriyor. </p><p></p><p>şimdi burada çeşitli markaların temsilcileri bayileri var. herkes kendi malını övüyor. değişik markaları değişik işlerde kullanmadan aradaki farkı anlayamazsın. </p><p>sizin bu marka övünmeniz aklıma bir olayı getirdi.</p><p></p><p>1989 yılında koyunlarla yaylaya çıktık. bir arkadaşım daha vardı. öğleyin koyunlarla eve geldim karnımı doyurup tekrar gideceğim. benim anamla arkadaşın anası çamın dibine oturdular oğullarını öğüyorlar. ikiside altta kalmak istemiyor habire anlatıyorlar. ben koyunları götürdüm akşam oldu geldim hala oturdukları yerde devam ediyorlar. </p><p></p><p>sizin iş biraz ona benziyor. </p><p></p><p>kullandığınız markanın iyi ve kötü yönlerini paylaşılması bence daha mantıklı olur.</p><p></p><p>iyi forumlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aksazli43, post: 505165, member: 41472"] [b]Ynt: YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..[/b] herkese iyi günler ben konu sahibi aksazlı ismailin amcasıyım. videoları izledim yorumları okudum. bazı aykırı yorumlar olsada yinede seviyeli bir forum. olayın geçtiği yer hafif rampa orman içi toprak çok yumuşak az yağmur yağdı mı işin biter. bizde ilk önce leyland vardı en küçüğü sonra ferguson kabak denilenden sonra fiat 480 s8 sonra steyr 33 sonra steyr 43 erkunt 55 ve son olarak erkunt 60 dört çeker. bunların içinden erkunt 60 lığı kullanmadım henüz diğerlerinin kendine göre özelliği vardı her birinin. hepsiylede orman işinde çalıştık. mesela leylandın çıkmayacağı yer yoktur istediğin yerde yüklü olarak durur özellikle rampada. misal orman içinde rampa yerde çıkacaksın ön çıkamazsın leylandla geri geri çıkacaksın keçi gibi tırmanır. ferguson en ufak kökte taşta yaşta patinaj eder orman içinde seridir yakıtı azdır ama zoru sevmez. ovada kullanacaksın. frenleri yaramaz. 480 S8 bu güne kadar kullandığım en iyi traktördür. 54c lerden bile üstündür. rampda düzde rakip tanımaz ama kullanmasını bilirsen. boş gezerken yakıtı çok yüklü olunca azdır. satılık tarla çıkınca satmak zorunda kaldık. steyr 33 yaramaz uyuz adam işi steyr 43 ideal ama ismaile gücü az geldi. az kalsın uçuşa geçiyorduk o olaydan sonra değiştirilsin diye ismailin aklına girdim. erkunt 55 kendi işini yapacak olanlar için ideal gücü yerinde kullanımı keyif veriyor. şimdi burada çeşitli markaların temsilcileri bayileri var. herkes kendi malını övüyor. değişik markaları değişik işlerde kullanmadan aradaki farkı anlayamazsın. sizin bu marka övünmeniz aklıma bir olayı getirdi. 1989 yılında koyunlarla yaylaya çıktık. bir arkadaşım daha vardı. öğleyin koyunlarla eve geldim karnımı doyurup tekrar gideceğim. benim anamla arkadaşın anası çamın dibine oturdular oğullarını öğüyorlar. ikiside altta kalmak istemiyor habire anlatıyorlar. ben koyunları götürdüm akşam oldu geldim hala oturdukları yerde devam ediyorlar. sizin iş biraz ona benziyor. kullandığınız markanın iyi ve kötü yönlerini paylaşılması bence daha mantıklı olur. iyi forumlar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt