PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="servetim" data-source="post: 505188" data-attributes="member: 7700"><p><strong>Ynt: YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..</strong></p><p></p><p>arkadaslarr erkunt ve tümosan kardesdirrr kimssenın yapamadıgını yaptılar her zaman bizim tümoda da var dayımın tümodada erkuntun dökümleri daha sıkıntı nedir bilmedik cok sükürr daha rektefe yemedi 7000 saattde mf yi 3000 de rektefelik diye sattık fordu da 10 senede 4 kere rektefe ettirdik </p><p></p><p>ANLAYACAGINIZ TÜRKLER COK KALİTELİ MALLAR YAPIYOLARR KIYMETİNİ BİLİN VEE KARALAMA YAPMAYIN ERKUNT DAHA AZ İŞİ OLAN VE GENC OLAN KİŞİLERE HİZMET EDİYO TÜMOSAN KULLANICILARI GENELDE DAHA BUYUK OLUYO AMA SÜPER TRAKTÖRLER İKİSİDE</p><p></p><p></p><p>EGER BU SENE ALABİLİRSEM Kİ ALMAYI KAFAMA KOYDUM YA TÜMOSAN YADA ERKUNT ALACAM </p><p></p><p>YAPTIGI İŞLERE GÖRE EN AZ YAKAN TRAKTÖRLERDE BUNLAR CUNKU</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="servetim, post: 505188, member: 7700"] [b]Ynt: YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..[/b] arkadaslarr erkunt ve tümosan kardesdirrr kimssenın yapamadıgını yaptılar her zaman bizim tümoda da var dayımın tümodada erkuntun dökümleri daha sıkıntı nedir bilmedik cok sükürr daha rektefe yemedi 7000 saattde mf yi 3000 de rektefelik diye sattık fordu da 10 senede 4 kere rektefe ettirdik ANLAYACAGINIZ TÜRKLER COK KALİTELİ MALLAR YAPIYOLARR KIYMETİNİ BİLİN VEE KARALAMA YAPMAYIN ERKUNT DAHA AZ İŞİ OLAN VE GENC OLAN KİŞİLERE HİZMET EDİYO TÜMOSAN KULLANICILARI GENELDE DAHA BUYUK OLUYO AMA SÜPER TRAKTÖRLER İKİSİDE EGER BU SENE ALABİLİRSEM Kİ ALMAYI KAFAMA KOYDUM YA TÜMOSAN YADA ERKUNT ALACAM YAPTIGI İŞLERE GÖRE EN AZ YAKAN TRAKTÖRLERDE BUNLAR CUNKU [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
YARRDIR OLUM ERKUNT aksazli..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt