PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 827278" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn</strong></p><p></p><p>bizim köydede köyün üstünde tepenin başın da türbe var türbe çok eski bir şehit bir ermiş ve bunların yakını olanlarla beraber 5 veya 6 mezar var bize anlatılanlara göre köyün altında müslümanlarla gavurlar arasında savaş varmış bir müslüman askerinin başı savaş esnasında kılıçla kesilmiş müslüman askeri kılıcı elin de kellesi koltuğunda savaşmaya devam etmiş savaşı müslümanlar kazanmış savaş bitin ce kellesi ile beraber asker o dereden yukarı tepeye çıkmış ve oraya yatıp şehit olmuş ve orası şehit mezarı olarak kalmış yaklaşık bizden 3 veta 5 nesil önce bizim arkadaşların dedesinin baba ları mübarek biz zatmış evine koyunlarını çalmaya giren hırsızlar koyunlarla çıkarken önlerine büyük bir duvar çıkarmış güç bela o duvarı aşarlarmış sonra bir daha koyunu bırakırlarsa duvar yok oluyor koyunu alırlarsa duvar tekrar çıkıyormuş sonra hırsızlar koyunu bırakıp adamı bulup durumu anlatıp tövbe edip imana gelmişler o ermişin arapça yazılı birçok kitabı varmış ve bir çok hastalığım tedavisi duası o kitapta mevcutmuş .... o ermiş vasiyeti üzerine o tepeye gömülmüş ondan sonra onun talebeleri ve arkadaşı birkaç kişi daha o tepeye gömülmüş ve herkes orayı türbe olarak bilir ben görmedim ama (nasip olmadı )perşembeyi cumaya bağlayan gece yatsı namazı zamanı türbeden yeşil bir ışık 1 -2 metre kadar uzayıp gök yüzüne doğru yükselip sonra tekrar yenisi bu şekil 1 veya iki dakika devam edermiş bir kere babamla gece dışardayım evden tepeye doğru baktık yanımız da bir kaç kişi daha var babam gösterdi bakın ışık çıkıyor dedi biz baktık göremedik yanımdakikerde hani dedi ama babam ısrarla işte orda görmüyormusunuz dedi bunu derkende Allah Allah diye ağlamaklı bir ses tonu vardı </p><p> bu ışığı babam göstermeden önce de görenler ve anlatanlar çok tu ama ben görmedim söylenenlere göre her insana görünmezmiş temiz kalpli ve iyi olanlar görürmüş </p><p> yani bu forumda o ve benzeri ışığı gördüğümden bahseden arkadaşlar çok şanslılar ...</p><p> babam öleli 6 sene kadar oldu ışığı bize gösterdiğin de ben 14 -15 yaşlarındaydım babam cuma günü sabah saat 9 civarı hastanede vefat etti öldüğü gün hem cuma hem 3 aylar hemde o akşam kandil di...... </p><p> NOTTT:türbedeki ışığı son zamanlarda ne gören var ne anlatan bizim buralarda kuraklık falan olunca o tepeye çıkıp çevre köylerde toplanıp yağmur duası edelir o tepede yemek yedirilir öylede bi özelliği var ....</p><p> en son köyün imamı ermişi rüyamda gördüm köyde adam bulamadığım için sana geldim köyün sığırını türbenin yakınına felan getirmeyin beni rahatsız ediyor birde bana yağmur duasına felan gelmesinler diye sinirli ve kızgın bir hal de rüyasın da görmüş 5 -10 sene önce ışık ta görünmmediğine göre artık iyi insan azaldı demekki..........biz kötü bi nesiliz galiba karış-*-s karış-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 827278, member: 25346"] [b]Ynt: Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn[/b] bizim köydede köyün üstünde tepenin başın da türbe var türbe çok eski bir şehit bir ermiş ve bunların yakını olanlarla beraber 5 veya 6 mezar var bize anlatılanlara göre köyün altında müslümanlarla gavurlar arasında savaş varmış bir müslüman askerinin başı savaş esnasında kılıçla kesilmiş müslüman askeri kılıcı elin de kellesi koltuğunda savaşmaya devam etmiş savaşı müslümanlar kazanmış savaş bitin ce kellesi ile beraber asker o dereden yukarı tepeye çıkmış ve oraya yatıp şehit olmuş ve orası şehit mezarı olarak kalmış yaklaşık bizden 3 veta 5 nesil önce bizim arkadaşların dedesinin baba ları mübarek biz zatmış evine koyunlarını çalmaya giren hırsızlar koyunlarla çıkarken önlerine büyük bir duvar çıkarmış güç bela o duvarı aşarlarmış sonra bir daha koyunu bırakırlarsa duvar yok oluyor koyunu alırlarsa duvar tekrar çıkıyormuş sonra hırsızlar koyunu bırakıp adamı bulup durumu anlatıp tövbe edip imana gelmişler o ermişin arapça yazılı birçok kitabı varmış ve bir çok hastalığım tedavisi duası o kitapta mevcutmuş .... o ermiş vasiyeti üzerine o tepeye gömülmüş ondan sonra onun talebeleri ve arkadaşı birkaç kişi daha o tepeye gömülmüş ve herkes orayı türbe olarak bilir ben görmedim ama (nasip olmadı )perşembeyi cumaya bağlayan gece yatsı namazı zamanı türbeden yeşil bir ışık 1 -2 metre kadar uzayıp gök yüzüne doğru yükselip sonra tekrar yenisi bu şekil 1 veya iki dakika devam edermiş bir kere babamla gece dışardayım evden tepeye doğru baktık yanımız da bir kaç kişi daha var babam gösterdi bakın ışık çıkıyor dedi biz baktık göremedik yanımdakikerde hani dedi ama babam ısrarla işte orda görmüyormusunuz dedi bunu derkende Allah Allah diye ağlamaklı bir ses tonu vardı bu ışığı babam göstermeden önce de görenler ve anlatanlar çok tu ama ben görmedim söylenenlere göre her insana görünmezmiş temiz kalpli ve iyi olanlar görürmüş yani bu forumda o ve benzeri ışığı gördüğümden bahseden arkadaşlar çok şanslılar ... babam öleli 6 sene kadar oldu ışığı bize gösterdiğin de ben 14 -15 yaşlarındaydım babam cuma günü sabah saat 9 civarı hastanede vefat etti öldüğü gün hem cuma hem 3 aylar hemde o akşam kandil di...... NOTTT:türbedeki ışığı son zamanlarda ne gören var ne anlatan bizim buralarda kuraklık falan olunca o tepeye çıkıp çevre köylerde toplanıp yağmur duası edelir o tepede yemek yedirilir öylede bi özelliği var .... en son köyün imamı ermişi rüyamda gördüm köyde adam bulamadığım için sana geldim köyün sığırını türbenin yakınına felan getirmeyin beni rahatsız ediyor birde bana yağmur duasına felan gelmesinler diye sinirli ve kızgın bir hal de rüyasın da görmüş 5 -10 sene önce ışık ta görünmmediğine göre artık iyi insan azaldı demekki..........biz kötü bi nesiliz galiba karış-*-s karış-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt