PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yem Bezelyesi
YASAKLANAN GÜBRE'LERİN YERİNE ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ramazan emrah öztürk" data-source="post: 1109491" data-attributes="member: 61558"><p>sa bilal ben de karabükteyım sen ılce olarak neredesın bılmıyorum ama ben merkezdeyım 450 donum e yakın bugday ve arpa ektım bızım buralar ıcın daha gubre ye erken sen 26 lık yada 33 luk demıssın ama bıze kalsıuyumlu yanı 26lık can ıcın gerek yok zaten topraklarımız kıraclı senın atman gereken ure gubresı o da var bır kac bayı de sana ne kadar lazım ıse ben yardımcı olayım ben de daha almadım bu hafta ıcı gubrelerı alacagım ayın 20 sınden sonra duruma gore ure gubresı 12kg atacagım dekar a nısan da ot ılacı mayıs gıbı yada nısan sonu gıbı 21 amonyum sulfat atmayı dusunuyorum donume20 kg kadar yardımcı olmamı ıstedıgın bırsey olursa ozelden yaz gorusebılırız forumda karabuklu olup gubre bulmada yada fıyat konusunda sıkıntı yanı yuksek fıyatta almamak adına yardımcı olabılırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramazan emrah öztürk, post: 1109491, member: 61558"] sa bilal ben de karabükteyım sen ılce olarak neredesın bılmıyorum ama ben merkezdeyım 450 donum e yakın bugday ve arpa ektım bızım buralar ıcın daha gubre ye erken sen 26 lık yada 33 luk demıssın ama bıze kalsıuyumlu yanı 26lık can ıcın gerek yok zaten topraklarımız kıraclı senın atman gereken ure gubresı o da var bır kac bayı de sana ne kadar lazım ıse ben yardımcı olayım ben de daha almadım bu hafta ıcı gubrelerı alacagım ayın 20 sınden sonra duruma gore ure gubresı 12kg atacagım dekar a nısan da ot ılacı mayıs gıbı yada nısan sonu gıbı 21 amonyum sulfat atmayı dusunuyorum donume20 kg kadar yardımcı olmamı ıstedıgın bırsey olursa ozelden yaz gorusebılırız forumda karabuklu olup gubre bulmada yada fıyat konusunda sıkıntı yanı yuksek fıyatta almamak adına yardımcı olabılırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yem Bezelyesi
YASAKLANAN GÜBRE'LERİN YERİNE ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt