PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
YAZ SEZONU VE KURBAN SONRASI KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK HAKKINDA DEĞERLENDİRME
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="alican4177" data-source="post: 1058086" data-attributes="member: 29961"><p>Arkadaşlar merhabalar,</p><p></p><p>Kurban sonrası ve geçirdiğimiz kurak yaz sonrasında küçükbaşçılar olarak bir değerlendirme yapmalıyız diye düşünüyorum, neler yapmalıyız diye. Görüşlerimizi paylaşmak büyüyen bir kartopu gibi ülke hayvancılığına katkıda bulunacaktır, umutsuz olmamak gerek.</p><p>Farkındaysanız büyükbaş hayvancılık yapanlar kadar hiçbir şekilde aktif olamıyoruz, forum sitelerinde dahi. Onlar en ufak konulara dahi kafa yorarken biz hala çoban sorunu ve düz hesap 12 ayda 2 kuzulamayı düşünüyoruz.</p><p>Kurbanda kuzu satıyoruz, kesim tesisimiz yok. Kuzuyu biz kessek boşet bile vermiyor birçoğumuz, batak içinde hizmet veriyoruz.</p><p>Vel hasıl çuvaldızı birazda kendimize batırarak bu küçükbaş etini tükettirmenin yolunu bulmalıyız yoksa yok olmaya devam ederiz. Adam 10 tane dana kesse bile, kurban sahibi alıcılar elleri cebinde tertemiz etlerini alıp gidiyorlar; bu halde bu alıcılar küçükbaşa çevirmek kolay mı?</p><p></p><p>Katkılarınızı beklerim</p><p></p><p>Saygılarımla..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alican4177, post: 1058086, member: 29961"] Arkadaşlar merhabalar, Kurban sonrası ve geçirdiğimiz kurak yaz sonrasında küçükbaşçılar olarak bir değerlendirme yapmalıyız diye düşünüyorum, neler yapmalıyız diye. Görüşlerimizi paylaşmak büyüyen bir kartopu gibi ülke hayvancılığına katkıda bulunacaktır, umutsuz olmamak gerek. Farkındaysanız büyükbaş hayvancılık yapanlar kadar hiçbir şekilde aktif olamıyoruz, forum sitelerinde dahi. Onlar en ufak konulara dahi kafa yorarken biz hala çoban sorunu ve düz hesap 12 ayda 2 kuzulamayı düşünüyoruz. Kurbanda kuzu satıyoruz, kesim tesisimiz yok. Kuzuyu biz kessek boşet bile vermiyor birçoğumuz, batak içinde hizmet veriyoruz. Vel hasıl çuvaldızı birazda kendimize batırarak bu küçükbaş etini tükettirmenin yolunu bulmalıyız yoksa yok olmaya devam ederiz. Adam 10 tane dana kesse bile, kurban sahibi alıcılar elleri cebinde tertemiz etlerini alıp gidiyorlar; bu halde bu alıcılar küçükbaşa çevirmek kolay mı? Katkılarınızı beklerim Saygılarımla.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
YAZ SEZONU VE KURBAN SONRASI KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK HAKKINDA DEĞERLENDİRME
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt