PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yem Bezelyesi
Yem Bezelyelerimizi Bağlattık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Cebeci" data-source="post: 1046340" data-attributes="member: 35166"><p>Merhaba, teşekkür ederim.</p><p>Ekim ayında hububat ekimi ile birlikte yaptık.</p><p>İlk defa geçen yıl ekmiştik ve verim bu seneki gibi değildi. Geçen yıl da iyi yağış aldık ama belki geç ekimden, belki ekim derinliğinden, belki bezelye tritikale oranını ayarlayamamaktan gelişimi bu kadar olmadı.</p><p>Biz kuru tarım yapıyoruz ama kurak bi bölgede değilseniz sulama gerektireceğini düşünmüyorum. Resimlerde belli olmasa da bu sene aşırı boylandı ve yattı. Bitkinin altı güneş görmeyince de hemen çürümeye başlıyor.</p><p>Aynı tarla içinde bikaç değişik toprak yapısı olduğundan kepir yerlerdeki gelişimin kumsal yerlere göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. </p><p>Bölgemizde ot için ekilen macar fiği ve yulaf ile kıyaslandığında geçen sene de bu sene de bezelye göre açık ara önde.</p><p>Bizim bölge için dekara 20 balyanın altına düşmez diye tahmin ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Cebeci, post: 1046340, member: 35166"] Merhaba, teşekkür ederim. Ekim ayında hububat ekimi ile birlikte yaptık. İlk defa geçen yıl ekmiştik ve verim bu seneki gibi değildi. Geçen yıl da iyi yağış aldık ama belki geç ekimden, belki ekim derinliğinden, belki bezelye tritikale oranını ayarlayamamaktan gelişimi bu kadar olmadı. Biz kuru tarım yapıyoruz ama kurak bi bölgede değilseniz sulama gerektireceğini düşünmüyorum. Resimlerde belli olmasa da bu sene aşırı boylandı ve yattı. Bitkinin altı güneş görmeyince de hemen çürümeye başlıyor. Aynı tarla içinde bikaç değişik toprak yapısı olduğundan kepir yerlerdeki gelişimin kumsal yerlere göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bölgemizde ot için ekilen macar fiği ve yulaf ile kıyaslandığında geçen sene de bu sene de bezelye göre açık ara önde. Bizim bölge için dekara 20 balyanın altına düşmez diye tahmin ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yem Bezelyesi
Yem Bezelyelerimizi Bağlattık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt