PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yem Bezelyesi Yetiştiriciliği (Resimli Anlatım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 846690" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Yem Bezeylesinden Bir Kaç Kare</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Salih bu bitki tek yıllık. Yoncayla karışık ekilebileceğini sanmıyorum. Ha oldu ektin. Tahminim ilk aşamada bu yoncayı boğar. Sarabileceği hububat olmadığı için Yoncanın üstüne yatar, komple üstünü örtüp gelişimini durdurur. Ama Ilk biçimden sonra işler değişir. Yoncanın gelişimi hızlı olduğu için bu sefer yonca bunu boğar. </p><p></p><p>Bezelyeden erken biçtiğim bazı yerler vardı. Temiz biçilince hiç gübre armadan tekrar 1 karışa yakın sürdüler ama sıcaklar basınca daha fazla gelişebileceğini sanmıyorum. En fazla diz boyu olur. O diz boyu olana kadar da yonca alır başını gider.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 846690, member: 21067"] [b]Yem Bezeylesinden Bir Kaç Kare[/b] Salih bu bitki tek yıllık. Yoncayla karışık ekilebileceğini sanmıyorum. Ha oldu ektin. Tahminim ilk aşamada bu yoncayı boğar. Sarabileceği hububat olmadığı için Yoncanın üstüne yatar, komple üstünü örtüp gelişimini durdurur. Ama Ilk biçimden sonra işler değişir. Yoncanın gelişimi hızlı olduğu için bu sefer yonca bunu boğar. Bezelyeden erken biçtiğim bazı yerler vardı. Temiz biçilince hiç gübre armadan tekrar 1 karışa yakın sürdüler ama sıcaklar basınca daha fazla gelişebileceğini sanmıyorum. En fazla diz boyu olur. O diz boyu olana kadar da yonca alır başını gider. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yem Bezelyesi Yetiştiriciliği (Resimli Anlatım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt