PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
yem bitkileri maliyet hesabı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1286621" data-attributes="member: 3405"><p>ismail abi perşembe gidecegiz araziye şuan kesinleşmiş bir durum yok ama düşünce var dedğim gibi işçiliğini ben yapacağım balya makinası falan alır onlar bir iki ekipman eksiğim var diskarow ve hububat mimzerim yok onlarıda alırlar sorun yok yabancımız değil önemli olan kar ettirebilmek mahçup olmamak </p><p>arazi esasında 10 000 dönüm civarı daha önce trakyalı biri işliyormuş 90 larda ben yetiştim büyük valmet motorları vardı o bıraktı bir mikltar satıldı deniz kıyısı olan yerde var deniz 2 km olan yerde var taşlık yrde var çoğunluk kumsal ama ve su yok şimdi bir miktar yem bitkisi ekmek için böyle bir düşümce olşunca bende sizlerle paylaşamak istedim daha önce böyle büyük arazi çalışmadım en büyük parçam 5 dönüm.. </p><p>duurm bu saygılar ....bir önerisi olan var ise paylaşır ise sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1286621, member: 3405"] ismail abi perşembe gidecegiz araziye şuan kesinleşmiş bir durum yok ama düşünce var dedğim gibi işçiliğini ben yapacağım balya makinası falan alır onlar bir iki ekipman eksiğim var diskarow ve hububat mimzerim yok onlarıda alırlar sorun yok yabancımız değil önemli olan kar ettirebilmek mahçup olmamak arazi esasında 10 000 dönüm civarı daha önce trakyalı biri işliyormuş 90 larda ben yetiştim büyük valmet motorları vardı o bıraktı bir mikltar satıldı deniz kıyısı olan yerde var deniz 2 km olan yerde var taşlık yrde var çoğunluk kumsal ama ve su yok şimdi bir miktar yem bitkisi ekmek için böyle bir düşümce olşunca bende sizlerle paylaşamak istedim daha önce böyle büyük arazi çalışmadım en büyük parçam 5 dönüm.. duurm bu saygılar ....bir önerisi olan var ise paylaşır ise sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
yem bitkileri maliyet hesabı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt