PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
YEM BİTKİLERİ - SLAJ VE HAZIRLANMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="a.mutlu" data-source="post: 955563" data-attributes="member: 58652"><p><strong>Ynt: YEM BİTKİLERİ - SLAJ VE HAZIRLANMASI</strong></p><p></p><p></p><p>konuya dışarıdan dahil olup okudugum zaman okuduklarima hak veririm ama sen burda yem bitkileri konusunda uzman bir kisisin </p><p>orda olmadan yorum yapmanı pek doğru bulamadım </p><p>Konu olan bicimde ekipte yer alan birisi olarak</p><p>soz konusu olay nedir anlatayim sakarya bölgesinde ilk ekimi yapılan yem Bezelyesi deneme amaçlı bicimi sadece tarla günü olarak 3 dekar yer bicildi nedir ne değildir görme amaçlı birlik başkanları il tarim yetkilileri bezelye firma yetkilisi çok kiside katılımcı</p><p>gelelim arşivlik konuya</p><p>makina benim senede 1500 dekar ort. yer biciyorum hic sıkıntı yaşamadım nh rulo balya kayalar tarımin</p><p>sen o konumda makina o konumda iken traktör tekerini kaldır makinayi hediye edecem sana ama kaldiramazsan Özür borcu olursun arsivine eklersin </p><p>makinanin oyle durmasinin sebebi 140 bar da bicim yapiyor tarla eski koy yolu 4-5 kg agirliginda asfalt parcalari vardi makina tasa takildigi zaman acma tepkimesi versin diye o şekilde kullanıldı normali 80 bar bicim durumu</p><p>zaten bicim 10 gun sonra yapildi kuru ota yatma yoktu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="a.mutlu, post: 955563, member: 58652"] [b]Ynt: YEM BİTKİLERİ - SLAJ VE HAZIRLANMASI[/b] konuya dışarıdan dahil olup okudugum zaman okuduklarima hak veririm ama sen burda yem bitkileri konusunda uzman bir kisisin orda olmadan yorum yapmanı pek doğru bulamadım Konu olan bicimde ekipte yer alan birisi olarak soz konusu olay nedir anlatayim sakarya bölgesinde ilk ekimi yapılan yem Bezelyesi deneme amaçlı bicimi sadece tarla günü olarak 3 dekar yer bicildi nedir ne değildir görme amaçlı birlik başkanları il tarim yetkilileri bezelye firma yetkilisi çok kiside katılımcı gelelim arşivlik konuya makina benim senede 1500 dekar ort. yer biciyorum hic sıkıntı yaşamadım nh rulo balya kayalar tarımin sen o konumda makina o konumda iken traktör tekerini kaldır makinayi hediye edecem sana ama kaldiramazsan Özür borcu olursun arsivine eklersin makinanin oyle durmasinin sebebi 140 bar da bicim yapiyor tarla eski koy yolu 4-5 kg agirliginda asfalt parcalari vardi makina tasa takildigi zaman acma tepkimesi versin diye o şekilde kullanıldı normali 80 bar bicim durumu zaten bicim 10 gun sonra yapildi kuru ota yatma yoktu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
YEM BİTKİLERİ - SLAJ VE HAZIRLANMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt