PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
YEM FABRİKASI KURMAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1241368" data-attributes="member: 77697"><p>Abilerim selamunaleyküm hayırlı işler. Size bir konu hakkında birşeyler danışacağım.</p><p>Abiler şimdi son zamanlarda yem fiyatları aşırı derecede sapıtmış durumda. Ülkemizde hayvancılıkta bolca kullanılan kesif yemler; yemi satan insanlar tarafından çok fahiş fiyatlara satılmaktadır. </p><p>Ben de kesif yemin üretimini inceledim. Bir formül var o yemler toz haline getirilip vitamin mineral ilavesi yapılıp karıştırılıp peletleniyor.</p><p>Şimdi abiler asıl sorumu soracağım olay şu:</p><p>Küçük bir yem imalathanesi kursak satış yapsak bu iş olur mu? </p><p>Büyük firmalar bizi ezer mi?</p><p>Malımızı ürünümüzü köy köy gezsek anlatsak pazarlasak olurmu?</p><p>Yoksa batarmıyız kaybolur gidermiyiz?</p><p>Ne dersiniz? Olur mu? Piyasanın yeme ihtiyacı var. Araya bayi sokmadan insanları kazıklamaya çalısmadan makul kâr marjlarıyla çalışsak hem hayvancımızın yüzü gülse hem biz para kazansak?</p><p>Nasıl olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1241368, member: 77697"] Abilerim selamunaleyküm hayırlı işler. Size bir konu hakkında birşeyler danışacağım. Abiler şimdi son zamanlarda yem fiyatları aşırı derecede sapıtmış durumda. Ülkemizde hayvancılıkta bolca kullanılan kesif yemler; yemi satan insanlar tarafından çok fahiş fiyatlara satılmaktadır. Ben de kesif yemin üretimini inceledim. Bir formül var o yemler toz haline getirilip vitamin mineral ilavesi yapılıp karıştırılıp peletleniyor. Şimdi abiler asıl sorumu soracağım olay şu: Küçük bir yem imalathanesi kursak satış yapsak bu iş olur mu? Büyük firmalar bizi ezer mi? Malımızı ürünümüzü köy köy gezsek anlatsak pazarlasak olurmu? Yoksa batarmıyız kaybolur gidermiyiz? Ne dersiniz? Olur mu? Piyasanın yeme ihtiyacı var. Araya bayi sokmadan insanları kazıklamaya çalısmadan makul kâr marjlarıyla çalışsak hem hayvancımızın yüzü gülse hem biz para kazansak? Nasıl olur? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
YEM FABRİKASI KURMAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt