PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
YEM FABRİKASI KURMAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1242178" data-attributes="member: 77710"><p>İyi bir fizibilite çalışması yapılması lazım öncesinde yonca reygras vb bunları tarla varsa kendin üretebilirsin ama yemin içine katacağın mineral vitamin vb malzemelerin fiyatları nerelerde ayrıca ürünü çiftçiye sattığınız zaman nakit para almanız zor genelde o yüzden ben sizin yerinizde olsam büyük çaplı fabrikalaşmak yerine çelikel markasının perpetual isimli paketleme makinaı var vakumlu 25-50kg arası paketliyor silaj paketlerim arpa ezmesi paketlerim küspe paketlerim hem çevrede yem bitkisi eken olursa onların paketleme işlerini yaparsınız hemde kendi ürününüzü paketlersiniz ayrıca 50 kg torbayı küçük üretici daha rahat alabilecektir bence neden derseniz rulo heralde 400 kg civarlarında 2-3 tane ineği olan birisi için fazla bence küflenme durumu söz konusu dediğim şekil olursa ama siparişi alırsınız transit tarzı bir araç ile yakın civarınızda dağıtımını yaparsınız yavaş yavaş büyütürsünüz işlerinizi karışım yaparak satmaya başlarsınız falan derken bu böyle büyür gider işin daha şirketleşme kısmına girmiyorum bile normal kendiniz için ürettiğiniz ürünü isteyen olursa satacaksınız gayet basit ve açık bi anda tüm sermayeyi fabikalaşmak şeklinde yapmaya çalışırsanız büyük firmalar kadar vade yapamayacağınız için direk batarsınız silajı biraz inceleyip araştırsanız yaparsınız hemde zooteknist ile sürekli çalışmak durumunda kalmazsınız sağlıklı üretim şeklini öğrendiğiniz zaman kendiniz devam ettirirsiniz deneyim kazandıkça işleri büyütürsünüz böylelikle ufak bir yatırım ile başladığınızda zarar edersenizde çok fazla bi zararınız olmaz hemde yem işi ne kazandırıyor ne götürüyor bunları çalışarak görürsünüz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1242178, member: 77710"] İyi bir fizibilite çalışması yapılması lazım öncesinde yonca reygras vb bunları tarla varsa kendin üretebilirsin ama yemin içine katacağın mineral vitamin vb malzemelerin fiyatları nerelerde ayrıca ürünü çiftçiye sattığınız zaman nakit para almanız zor genelde o yüzden ben sizin yerinizde olsam büyük çaplı fabrikalaşmak yerine çelikel markasının perpetual isimli paketleme makinaı var vakumlu 25-50kg arası paketliyor silaj paketlerim arpa ezmesi paketlerim küspe paketlerim hem çevrede yem bitkisi eken olursa onların paketleme işlerini yaparsınız hemde kendi ürününüzü paketlersiniz ayrıca 50 kg torbayı küçük üretici daha rahat alabilecektir bence neden derseniz rulo heralde 400 kg civarlarında 2-3 tane ineği olan birisi için fazla bence küflenme durumu söz konusu dediğim şekil olursa ama siparişi alırsınız transit tarzı bir araç ile yakın civarınızda dağıtımını yaparsınız yavaş yavaş büyütürsünüz işlerinizi karışım yaparak satmaya başlarsınız falan derken bu böyle büyür gider işin daha şirketleşme kısmına girmiyorum bile normal kendiniz için ürettiğiniz ürünü isteyen olursa satacaksınız gayet basit ve açık bi anda tüm sermayeyi fabikalaşmak şeklinde yapmaya çalışırsanız büyük firmalar kadar vade yapamayacağınız için direk batarsınız silajı biraz inceleyip araştırsanız yaparsınız hemde zooteknist ile sürekli çalışmak durumunda kalmazsınız sağlıklı üretim şeklini öğrendiğiniz zaman kendiniz devam ettirirsiniz deneyim kazandıkça işleri büyütürsünüz böylelikle ufak bir yatırım ile başladığınızda zarar edersenizde çok fazla bi zararınız olmaz hemde yem işi ne kazandırıyor ne götürüyor bunları çalışarak görürsünüz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
YEM FABRİKASI KURMAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt