PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem Fiyatları Ve Net Kar (Süt İneği)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 905748" data-attributes="member: 57906"><p><span style="font-size: 12px">Arkadaşlar Selamun aleyküm Ben Açtıgım konulara dayanarak İnekleri alıcam büyük ihtimal,</span></p><p><span style="font-size: 12px">fakat öğrenmek istediklerim de 5 İnekle başlıyacam bana</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1- 1 ADET İNEK GÜNLÜK NE YER NE KADAR YER TOPLAM MASRAFI NET 30KG SÜT VEREN MİSAL YANİ BİR İNEĞİN MASRAFI NEDİR</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">2- Saman Slaj yonca fiyatları 2015 fiyatları nedir</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">3- 5 İNEK GÜNDE NE KADAR YER AYDA NE KADAR YER TOPLAM MASRAFI YILLIK MASRAFI NEDİR?</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">4-Misal 5 Dönüm bir yonca tarlası 5 İneğe ne kadar yeter yonca ihtiyacını veya 10 dönüm</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">5-Gübre fiyatları ne kadar Manisa Civarı Remork Ve 5 İnek ne kadar sürede ne kadar kaç remork gübre üretir</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">FORUMUMUZDA BUNLARI CEVAPLAYAN BİLE İYİ BİLEN SAYGI DEĞER ARKADAŞLARIM CEVAPLAYABİLİRSE SORULARIMI CEVAPLAMIŞ NEYİ NASIL HESAB EDİCEM ÖĞRENMİŞ OLUCAM</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 905748, member: 57906"] [size=3]Arkadaşlar Selamun aleyküm Ben Açtıgım konulara dayanarak İnekleri alıcam büyük ihtimal, fakat öğrenmek istediklerim de 5 İnekle başlıyacam bana 1- 1 ADET İNEK GÜNLÜK NE YER NE KADAR YER TOPLAM MASRAFI NET 30KG SÜT VEREN MİSAL YANİ BİR İNEĞİN MASRAFI NEDİR 2- Saman Slaj yonca fiyatları 2015 fiyatları nedir 3- 5 İNEK GÜNDE NE KADAR YER AYDA NE KADAR YER TOPLAM MASRAFI YILLIK MASRAFI NEDİR? 4-Misal 5 Dönüm bir yonca tarlası 5 İneğe ne kadar yeter yonca ihtiyacını veya 10 dönüm 5-Gübre fiyatları ne kadar Manisa Civarı Remork Ve 5 İnek ne kadar sürede ne kadar kaç remork gübre üretir FORUMUMUZDA BUNLARI CEVAPLAYAN BİLE İYİ BİLEN SAYGI DEĞER ARKADAŞLARIM CEVAPLAYABİLİRSE SORULARIMI CEVAPLAMIŞ NEYİ NASIL HESAB EDİCEM ÖĞRENMİŞ OLUCAM[/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem Fiyatları Ve Net Kar (Süt İneği)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt