PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem İçeriği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="simentalci" data-source="post: 649785" data-attributes="member: 44124"><p><strong>Ynt: Yem İçeriği</strong></p><p></p><p>Piyasada 47 protein , 42 protein, 36 protein gibi çeşitli soya küspeleri var. 42 protein olan yerli. 47 ithal. Bunlar kuru ve uzun süre dayanıyor. Fiyat 1,40 TL civarında. 36 protein olan yağlı küspe. O biraz daha ucuz 1 TL gibi anlış hatırlamıyorsam. Onun da enerjisi yüksek yağlı olduğu için ama çabuk tüketilmesi lazım, dayanmıyor. </p><p>Ben kuru olan 47 proteinlik soya küspesini kullanıyorum rasyonumda tona 80 kg. oranında. Daha önce tona 140 kg. oranında da kullandım. Soya fiyatları çıldırınca ben de çıldırmıyım diye rasyona pamuk küspesi ilave ederek soyayı biraz kıstım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simentalci, post: 649785, member: 44124"] [b]Ynt: Yem İçeriği[/b] Piyasada 47 protein , 42 protein, 36 protein gibi çeşitli soya küspeleri var. 42 protein olan yerli. 47 ithal. Bunlar kuru ve uzun süre dayanıyor. Fiyat 1,40 TL civarında. 36 protein olan yağlı küspe. O biraz daha ucuz 1 TL gibi anlış hatırlamıyorsam. Onun da enerjisi yüksek yağlı olduğu için ama çabuk tüketilmesi lazım, dayanmıyor. Ben kuru olan 47 proteinlik soya küspesini kullanıyorum rasyonumda tona 80 kg. oranında. Daha önce tona 140 kg. oranında da kullandım. Soya fiyatları çıldırınca ben de çıldırmıyım diye rasyona pamuk küspesi ilave ederek soyayı biraz kıstım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem İçeriği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt