PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem karma makinası Değişik bir sistem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EnesDrgn" data-source="post: 1218350" data-attributes="member: 79410"><p>Kardeşim 38 dekar kelepir arazimiz vardı tarıma elverişsiz yanındaki tarlaları aldık toplam 80 dekar alanda süt işletmesi kuracağız Allah'ın izniyle ırk holistein 125 boş düve alacağız hollandadan bu yaz kısmetse fizibilite çalışmalarını bitirip inşaata başlıyacağız bu aralar çok aşırı yoğunum çalışmalardan ötürü sadece zamanım akşam geceleri oluyor sektöre girersen anlarsın her günün dolu dolu</p><p>Sormak istediğin soruların olursa sorabilirsin Ahır 300 baş kapasiteli Simental araştırdım Hollanda'da az rastlanır Simentale pedik raporlarını inceledim yıllık 10.200 ortalamaları var hatta 11.600 kğ gördüm şaşırdım kombine ırklarda böyleymiş hem et hem süt, ama süt işletmesi olacağımız için holistein tercihimizdir sıkıntılar yaşarsak Simental montofon geçilebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EnesDrgn, post: 1218350, member: 79410"] Kardeşim 38 dekar kelepir arazimiz vardı tarıma elverişsiz yanındaki tarlaları aldık toplam 80 dekar alanda süt işletmesi kuracağız Allah'ın izniyle ırk holistein 125 boş düve alacağız hollandadan bu yaz kısmetse fizibilite çalışmalarını bitirip inşaata başlıyacağız bu aralar çok aşırı yoğunum çalışmalardan ötürü sadece zamanım akşam geceleri oluyor sektöre girersen anlarsın her günün dolu dolu Sormak istediğin soruların olursa sorabilirsin Ahır 300 baş kapasiteli Simental araştırdım Hollanda'da az rastlanır Simentale pedik raporlarını inceledim yıllık 10.200 ortalamaları var hatta 11.600 kğ gördüm şaşırdım kombine ırklarda böyleymiş hem et hem süt, ama süt işletmesi olacağımız için holistein tercihimizdir sıkıntılar yaşarsak Simental montofon geçilebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem karma makinası Değişik bir sistem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt