PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Yem karma makinası hakkında fikirlerinize ihtiyacım var??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1367191" data-attributes="member: 25443"><p>Ben dikey kullaniyorum</p><p>Saçların kalınlığı helezon kalınlığı önemli, buda ağırlıktan belli olur</p><p>Zamanla saçlar inceliyor</p><p>Birde sanziman önemli</p><p>Ben ot balyasi çok kullaniyorum taşta oluyor bu sebep dikey de</p><p>Yatayda taş daha çok zarar veriyor</p><p>Yükseklik sorunu varsa tabiki yatay</p><p>Yatay daha çabuk hazırlıyor diyorlar , bilmiyorum kullanmadim</p><p>Dikey ot balyasi icin daha uygun bence</p><p>Kantar , bosaltici bant , kendi kepçe sinin uygunluğu diğer detaylar</p><p>Yaşadığım sorunlar</p><p>Traktöre bağlanan saftin istavroz lari dağıldı</p><p>Iki defa sanziman dağıldı biri taştan dolayı biri garanti süresinde biri kendim ödedim</p><p>Bir defa helezon bıçakları değişirdim </p><p>Benimki bizim ilçede yapıldı kucuk atölye yapısı 6 m3</p><p>82 dar lastik tumosan koşuyorum, uygun 60 hp den aşağı olmaz benim makineye</p><p>Yem yolum var ineklere önemli koyunlara da veriyoruz bazen cuval ile zor oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1367191, member: 25443"] Ben dikey kullaniyorum Saçların kalınlığı helezon kalınlığı önemli, buda ağırlıktan belli olur Zamanla saçlar inceliyor Birde sanziman önemli Ben ot balyasi çok kullaniyorum taşta oluyor bu sebep dikey de Yatayda taş daha çok zarar veriyor Yükseklik sorunu varsa tabiki yatay Yatay daha çabuk hazırlıyor diyorlar , bilmiyorum kullanmadim Dikey ot balyasi icin daha uygun bence Kantar , bosaltici bant , kendi kepçe sinin uygunluğu diğer detaylar Yaşadığım sorunlar Traktöre bağlanan saftin istavroz lari dağıldı Iki defa sanziman dağıldı biri taştan dolayı biri garanti süresinde biri kendim ödedim Bir defa helezon bıçakları değişirdim Benimki bizim ilçede yapıldı kucuk atölye yapısı 6 m3 82 dar lastik tumosan koşuyorum, uygun 60 hp den aşağı olmaz benim makineye Yem yolum var ineklere önemli koyunlara da veriyoruz bazen cuval ile zor oluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Yem karma makinası hakkında fikirlerinize ihtiyacım var??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt