PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem karmanin ne gibi avantajları var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1155173" data-attributes="member: 25443"><p>Yem karma derken kesif yem karma veya kaba yem karma hangisi ?</p><p>Kaba yem karmadan bahsedecek olursak</p><p>Dengeli bir karışım hazirlamanin yolu yem karma</p><p>Bilgi ve tecrubenin ışığında elinde olan kaba yemi en uygun hazirlama enerji protein dengesini kurma isi ve hayvanlarin tuketimine sunma</p><p>Ben 6 m3 dikey kullaniyorum kendimden ot ve yonca silaji karistiriyorum traktor arkasi yem yoluna bosaltiyorum yem yolu olmayinca işçilik artiyor</p><p>Karışımı dengeli yapmak rasyon bilgisi gerektriyor bende fazla rasyon bilmiyorum bildiğim kadar </p><p>Avantajlari daha iyi tuketiyor hayvanlar sindirim kolaylasiyor</p><p>Begenmedikleri olursa karisim olunca daha iyi tuketiyor</p><p></p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1155173, member: 25443"] Yem karma derken kesif yem karma veya kaba yem karma hangisi ? Kaba yem karmadan bahsedecek olursak Dengeli bir karışım hazirlamanin yolu yem karma Bilgi ve tecrubenin ışığında elinde olan kaba yemi en uygun hazirlama enerji protein dengesini kurma isi ve hayvanlarin tuketimine sunma Ben 6 m3 dikey kullaniyorum kendimden ot ve yonca silaji karistiriyorum traktor arkasi yem yoluna bosaltiyorum yem yolu olmayinca işçilik artiyor Karışımı dengeli yapmak rasyon bilgisi gerektriyor bende fazla rasyon bilmiyorum bildiğim kadar Avantajlari daha iyi tuketiyor hayvanlar sindirim kolaylasiyor Begenmedikleri olursa karisim olunca daha iyi tuketiyor [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem karmanin ne gibi avantajları var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt