PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yem katkisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="karga" data-source="post: 1265880" data-attributes="member: 54402"><p>Ben hobi olarak bakıyorum kar gutmuyorum benim koyunları baktigim yer çok elverişsiz 4metreye 8metre küçük bir yer koyunlarım çok besili kuzularım 2bucuk ay koyunların yanında yem yiyemeyip biraz ezildiler bir aydır ayrı yer yapıp kuzulari ayrı bakıyorum ama pek düzelmediler ben çiftçilik yapıyorum ambarda sınırsız bugday ve arpa var ama bugday vermiyorum günlük 1bucuk kilo beşi yemi ve arpa ezmesi veriyorum saman hıc vermiyorum sadece ot balyasi veriyorum pancar küspesi aldim hıc yemediler acaba gece 12de 3.bir öğün olarak 500gr bugday mi versem ne yapsam bilemedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karga, post: 1265880, member: 54402"] Ben hobi olarak bakıyorum kar gutmuyorum benim koyunları baktigim yer çok elverişsiz 4metreye 8metre küçük bir yer koyunlarım çok besili kuzularım 2bucuk ay koyunların yanında yem yiyemeyip biraz ezildiler bir aydır ayrı yer yapıp kuzulari ayrı bakıyorum ama pek düzelmediler ben çiftçilik yapıyorum ambarda sınırsız bugday ve arpa var ama bugday vermiyorum günlük 1bucuk kilo beşi yemi ve arpa ezmesi veriyorum saman hıc vermiyorum sadece ot balyasi veriyorum pancar küspesi aldim hıc yemediler acaba gece 12de 3.bir öğün olarak 500gr bugday mi versem ne yapsam bilemedim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yem katkisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt