PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Radox" data-source="post: 1312206" data-attributes="member: 75004"><p>Herkeze merhaba 2 yıl içinde çok farklı yemler kullandım ve kafam allak bullak oldu</p><p>Tarım kredinin 18 proteyin kullandım pek bişeye yarar yem diyemem </p><p>Tarım kredinin 20 proteyinini kullandım 18 den pek bir farkını göremedim </p><p>İpek yem aldım fena değil ama hayvanlar iştaklı yemiyo ve genelde çuvalları hep tozlu çıkıyo</p><p>Cpnin fayda yemini kullandım 19 proteyin ancak bu yemdede sanırım enerji çok düşük çünki süt düşüyo ama yağ oranı artıyo </p><p>Cp 18 yem kullandım bu yemde de atk ekleyince verim alfım sanırım proteğin düşük </p><p>Şimdi pro yem kullanmayı denemek istiyom kulanan varmı bu yemi 19 protein. 2800 enerji diyolar pro süt 4x4 için sizin tavsiyeniz nedir </p><p>Genel olarak saman ağırlıklı bir besle yapıyorum kışları yazın. Zaten hayvanlar tamamı ile merada </p><p>Sizin düşünce ve görüşlerini almak istedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Radox, post: 1312206, member: 75004"] Herkeze merhaba 2 yıl içinde çok farklı yemler kullandım ve kafam allak bullak oldu Tarım kredinin 18 proteyin kullandım pek bişeye yarar yem diyemem Tarım kredinin 20 proteyinini kullandım 18 den pek bir farkını göremedim İpek yem aldım fena değil ama hayvanlar iştaklı yemiyo ve genelde çuvalları hep tozlu çıkıyo Cpnin fayda yemini kullandım 19 proteyin ancak bu yemdede sanırım enerji çok düşük çünki süt düşüyo ama yağ oranı artıyo Cp 18 yem kullandım bu yemde de atk ekleyince verim alfım sanırım proteğin düşük Şimdi pro yem kullanmayı denemek istiyom kulanan varmı bu yemi 19 protein. 2800 enerji diyolar pro süt 4x4 için sizin tavsiyeniz nedir Genel olarak saman ağırlıklı bir besle yapıyorum kışları yazın. Zaten hayvanlar tamamı ile merada Sizin düşünce ve görüşlerini almak istedim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yem tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt