PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yemini kendin yap! Rasyon Örnekleri...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="simentalci" data-source="post: 1059758" data-attributes="member: 44124"><p>Peşin hükümlü olmak doğru değil. Mutlaka denemek lazım. Ama benim esas karşı çıktığım konu çiftliklerin besleme konusunda dışa bağımlı olması. Herşeyi satın almaları. Bu doğru değil. Karlı da değil. Deneyin göreceksiniz. Hayvancılıkla uğraşanlar genel olarak otunu, samanını, silajını kendi yapıyor. Kesif yemini satın alıyor. Bu firmanın dediği ise "siz bize bırakın, tamamını biz size satalım". </p><p>Benden size naçizane bir tavsiye: bu hazır yemcilerden uzak durun. </p><p>Ben çiftliğimde fabrika yemi kullanmıyorum. Kendim yetiştiriyorum silajımı, yoncamı, arpamı, mısırımı. </p><p>Birileri size siz ne uğraşıyosunuz ki ben size satarım dediğinde bilin ki o para kazanacak siz belki daha az yorulacaksınız ama para kaybedeceksiniz. </p><p>Umarım hayvan beslemesinde hepimiz için bir çığır açıyordur bu yem firması.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simentalci, post: 1059758, member: 44124"] Peşin hükümlü olmak doğru değil. Mutlaka denemek lazım. Ama benim esas karşı çıktığım konu çiftliklerin besleme konusunda dışa bağımlı olması. Herşeyi satın almaları. Bu doğru değil. Karlı da değil. Deneyin göreceksiniz. Hayvancılıkla uğraşanlar genel olarak otunu, samanını, silajını kendi yapıyor. Kesif yemini satın alıyor. Bu firmanın dediği ise "siz bize bırakın, tamamını biz size satalım". Benden size naçizane bir tavsiye: bu hazır yemcilerden uzak durun. Ben çiftliğimde fabrika yemi kullanmıyorum. Kendim yetiştiriyorum silajımı, yoncamı, arpamı, mısırımı. Birileri size siz ne uğraşıyosunuz ki ben size satarım dediğinde bilin ki o para kazanacak siz belki daha az yorulacaksınız ama para kaybedeceksiniz. Umarım hayvan beslemesinde hepimiz için bir çığır açıyordur bu yem firması. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yemini kendin yap! Rasyon Örnekleri...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt