PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
YENİ 3 SIRALI ÇİZELİ KISADA OLSA Bİ DENEME YAPTIK.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 875938" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: YENİ 3 SIRALI ÇİZELİ KISADA OLSA Bİ DENEME YAPTIK.</strong></p><p></p><p></p><p>daha güzeli senin olması dileğiyle abi.merdane gercekten süper iş yapıyo,sürülen yer ekin kökü .</p><p></p><p>yavuz bey sürülmüş yer oldu kanatine nasıl vardınızda böyle bir yorum yaptınız acba.</p><p>sürülen yer bu yıl biçilmiş ekin kökü yani sap tarla ,yani ne biliyim 3 yıldır üyeyim ilk kez bi video paylaşımı yaptım inan yaptığıma pişman oldum yazdığın yorumdan dolayı.</p><p>bilseydim cekim yaparken azda araziyi cekerdim bakalım ona nasıl bi yorum yapacaktınız.</p><p></p><p>değerli yorumunuz için teşekkürler yılmaz bey.merdaneli çizeli ilk kez kullanıyorum artısı ve eksisini inan sizler kadar bilmiyorum.</p><p>ben son güzde merdanesiz ,baharında yine ilk 2 çizeli merdanesiz kullanmayı düşünüyorum merdaneyi sade tohum yatagı hazırlarken yerleri sertleştirsin diye kullancam allah nsp ederse.</p><p>bizde genelde nadas tarımı olur sizler gibi 2,3 ürün ekme işi yok malesef.</p><p></p><p>allah razı olsun yusuf bey.benim oğlan okula gitmeden bi deniyelim baba dedi onu kıramadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 875938, member: 35264"] [b]Ynt: YENİ 3 SIRALI ÇİZELİ KISADA OLSA Bİ DENEME YAPTIK.[/b] daha güzeli senin olması dileğiyle abi.merdane gercekten süper iş yapıyo,sürülen yer ekin kökü . yavuz bey sürülmüş yer oldu kanatine nasıl vardınızda böyle bir yorum yaptınız acba. sürülen yer bu yıl biçilmiş ekin kökü yani sap tarla ,yani ne biliyim 3 yıldır üyeyim ilk kez bi video paylaşımı yaptım inan yaptığıma pişman oldum yazdığın yorumdan dolayı. bilseydim cekim yaparken azda araziyi cekerdim bakalım ona nasıl bi yorum yapacaktınız. değerli yorumunuz için teşekkürler yılmaz bey.merdaneli çizeli ilk kez kullanıyorum artısı ve eksisini inan sizler kadar bilmiyorum. ben son güzde merdanesiz ,baharında yine ilk 2 çizeli merdanesiz kullanmayı düşünüyorum merdaneyi sade tohum yatagı hazırlarken yerleri sertleştirsin diye kullancam allah nsp ederse. bizde genelde nadas tarımı olur sizler gibi 2,3 ürün ekme işi yok malesef. allah razı olsun yusuf bey.benim oğlan okula gitmeden bi deniyelim baba dedi onu kıramadım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
YENİ 3 SIRALI ÇİZELİ KISADA OLSA Bİ DENEME YAPTIK.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt