PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azerr" data-source="post: 1010316" data-attributes="member: 58671"><p>Bu konu gerçekten çok faydalı olacak. Çok kişinin aradığı soruya çözüm olacak. Bende besi ahırı yapmak için özel idareye sözlü danıştım. Almak üzere olduğum bir arazi vardı. Ben buraya besi ahırı yapabilir miyim gibisinden sordum . Bana köy yerleşiminden 750 metre uzakta olacak dediler, birde köyün son evinin 100 metre sonrası köy yerleşimi kabul ediliyor dediler. Bende o araziyi almaktan vazgeçtim.Yani köyün son evinden kuş uçuşu 850 metre uzak olacak. Diğer köyden de 850 hesap ederseniz . Neredeyse ahır yapmaya müsait yer yok. Ben düzce ovasında bir köy düşünüyordum zaten oralarda iki köy arası bir kilometre yok. Özel idarenin 750 metre şartının 500 metreye düştüğünü söylediler ne derece doğrudur onu da bilmiyorum.Bilgisi olan aydınlatsın bizleri. Birde imar konusu var mesela 2 bin metrekare kapalı alan yapmayı planlıyorum ahır yapacağım arazi kaç dönüm olmalı. Özel idare yüzde 5 imarı var diyor bu konuyu nasıl aşabiliyorsunuz. bayağı uzun oldu ama bilgisi olan açıklama yaparsa çok faydalı olur saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azerr, post: 1010316, member: 58671"] Bu konu gerçekten çok faydalı olacak. Çok kişinin aradığı soruya çözüm olacak. Bende besi ahırı yapmak için özel idareye sözlü danıştım. Almak üzere olduğum bir arazi vardı. Ben buraya besi ahırı yapabilir miyim gibisinden sordum . Bana köy yerleşiminden 750 metre uzakta olacak dediler, birde köyün son evinin 100 metre sonrası köy yerleşimi kabul ediliyor dediler. Bende o araziyi almaktan vazgeçtim.Yani köyün son evinden kuş uçuşu 850 metre uzak olacak. Diğer köyden de 850 hesap ederseniz . Neredeyse ahır yapmaya müsait yer yok. Ben düzce ovasında bir köy düşünüyordum zaten oralarda iki köy arası bir kilometre yok. Özel idarenin 750 metre şartının 500 metreye düştüğünü söylediler ne derece doğrudur onu da bilmiyorum.Bilgisi olan aydınlatsın bizleri. Birde imar konusu var mesela 2 bin metrekare kapalı alan yapmayı planlıyorum ahır yapacağım arazi kaç dönüm olmalı. Özel idare yüzde 5 imarı var diyor bu konuyu nasıl aşabiliyorsunuz. bayağı uzun oldu ama bilgisi olan açıklama yaparsa çok faydalı olur saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt