PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kararsız" data-source="post: 1010812" data-attributes="member: 46223"><p>Su sondajla halledilirde asıl sorun elektrik. Köyden 750mt-1km uzak olan cifliğe köyden elektrik hattı vereceklermi?, verirlerse bunun maliyeti ne olacak(1km hat+direk+proje+işçilik+ruhsat) veya en yakın yüksek gerilim hattından elektrik alınabilecekmi? benim araştırmalarıma göre elektrik hattı maliyeti baya fazla tutuyor birde trafo almak zorunda kalırsan iş dahada karışıyor eskisi gibi özel elektrik şirketleri bu trafoyu devralıp takibini ve bakımınıda yapmıyor biliyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kararsız, post: 1010812, member: 46223"] Su sondajla halledilirde asıl sorun elektrik. Köyden 750mt-1km uzak olan cifliğe köyden elektrik hattı vereceklermi?, verirlerse bunun maliyeti ne olacak(1km hat+direk+proje+işçilik+ruhsat) veya en yakın yüksek gerilim hattından elektrik alınabilecekmi? benim araştırmalarıma göre elektrik hattı maliyeti baya fazla tutuyor birde trafo almak zorunda kalırsan iş dahada karışıyor eskisi gibi özel elektrik şirketleri bu trafoyu devralıp takibini ve bakımınıda yapmıyor biliyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt