PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1154139" data-attributes="member: 76975"><p>Arkadaslar ankara nasil bilmem ama ben kirikkaleden su anda planli projeli koy ici arsada yaptiriyorum iki katli alt kati ihtiyac amacli ahir gosterdim ama depo olarak kullanacagim sizlere onerim oncelikle kucuk olarak bir yapi gosterin bunun en kolayi ev ona elektrik alin ondan sonra digerleri kolay devlet onunde ahir felan mandira felan cok zor en once lihkapa gidip arsayi olcturuyosun onunla gidip mimara gidiyorsun o sana tam 5 tane proje ciziyor mekanik statik vb uygun bi ucrete ondan sonra yapiya basliyorsun tabi projeye uyuyorsun biz de yarida kaldik para bitti ama en sonunda sigortali isci arayabilirler bakalim en sonda ne yapacagiz eger zorluk cikartirlarsa santiye elektrigi alacagiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1154139, member: 76975"] Arkadaslar ankara nasil bilmem ama ben kirikkaleden su anda planli projeli koy ici arsada yaptiriyorum iki katli alt kati ihtiyac amacli ahir gosterdim ama depo olarak kullanacagim sizlere onerim oncelikle kucuk olarak bir yapi gosterin bunun en kolayi ev ona elektrik alin ondan sonra digerleri kolay devlet onunde ahir felan mandira felan cok zor en once lihkapa gidip arsayi olcturuyosun onunla gidip mimara gidiyorsun o sana tam 5 tane proje ciziyor mekanik statik vb uygun bi ucrete ondan sonra yapiya basliyorsun tabi projeye uyuyorsun biz de yarida kaldik para bitti ama en sonunda sigortali isci arayabilirler bakalim en sonda ne yapacagiz eger zorluk cikartirlarsa santiye elektrigi alacagiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
yeni ahır için abonelik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt