PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni ahır kurulumu için proje ve ahır önerileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="APO5454" data-source="post: 1020534" data-attributes="member: 44596"><p>Selamın aleyküm abilerim az önce Tkdk yı aradım ve %70 e kadar hibe desteği sagliyorlarmis sakaryaya martta gelecekmis arazim var 30 dönüm yarısı dik yarısı düz ve ben dik olan yere ahirimi yapmak istiyorum dik olan yer sağlam kayalık hem %15 eğimli yerlere %70 destek veriyorlarmis düz olan arazilere %65 100 başlık bir ahır hem süt hem besi yapacam </p><p>Aslında işin aslı köyden çıkmak istiyorum kendi ahirim yetmiyor 40 tane büyük baş hayvanım var bu hayvanları ahır almıyor artık disarisida almıyor satsan para etmiyor neyse abilerim sizden ricam elinizde varsa bildiğiniz ahır projeleri bana yardımcı olurmusunuz tabi bu hibe desteği ekipman alımında %70 destek veriyormus he birde istersen bu işi yapan şirketler var gidiyorsun orada hazır projelerden birini seciyorsun sen elini bile sürmeden ahırı yapıyorlar ama sen kendi projeni kendin cizdirip yapacaksan iyi bi mühendise gidip cizdir sonra nekadar demir aldın nekadar beton aldın bunların faturalarını getir bana hemen paran hesabında dediler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="APO5454, post: 1020534, member: 44596"] Selamın aleyküm abilerim az önce Tkdk yı aradım ve %70 e kadar hibe desteği sagliyorlarmis sakaryaya martta gelecekmis arazim var 30 dönüm yarısı dik yarısı düz ve ben dik olan yere ahirimi yapmak istiyorum dik olan yer sağlam kayalık hem %15 eğimli yerlere %70 destek veriyorlarmis düz olan arazilere %65 100 başlık bir ahır hem süt hem besi yapacam Aslında işin aslı köyden çıkmak istiyorum kendi ahirim yetmiyor 40 tane büyük baş hayvanım var bu hayvanları ahır almıyor artık disarisida almıyor satsan para etmiyor neyse abilerim sizden ricam elinizde varsa bildiğiniz ahır projeleri bana yardımcı olurmusunuz tabi bu hibe desteği ekipman alımında %70 destek veriyormus he birde istersen bu işi yapan şirketler var gidiyorsun orada hazır projelerden birini seciyorsun sen elini bile sürmeden ahırı yapıyorlar ama sen kendi projeni kendin cizdirip yapacaksan iyi bi mühendise gidip cizdir sonra nekadar demir aldın nekadar beton aldın bunların faturalarını getir bana hemen paran hesabında dediler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni ahır kurulumu için proje ve ahır önerileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt