PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni AHIR YAPACAĞIZ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYRM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci70" data-source="post: 1212020" data-attributes="member: 52010"><p>380 vol elektrikle ilğili bende bişeyler yazmak istedim .</p><p>geçen yıl evi tadilat etmeye başlayınca çift katlı evde tek saat vardı abone için başvuruda bulunalım dedim, hazır başvurmuşken 380 alayım ileride lazım olur dedim ve süreç başladı.</p><p>Evim mahalle içinde yoldan normal elektrik hattı geçiyor (5 telli) 1 direk bizim evin önünde var, hatla bizim evin önündedi direğin ara mesafesi 30 metre yok ve 2 tel geliyor(tek faz).</p><p>Önce ilave faz dilekcesi veriliyormuş sedaşa 26.10.2017 yılında dilekcemi verdim. Keşife geldiler tamam biz çekecegiz kabloyu dediler ve gittiler. (bazı durumlarda şahıs arazilerinin içindeki direklere kablo çekmiyormuş sedaş, bizim ora için tamam çekecez dediler)</p><p>Gidiş o gidiş. Gİdiyorum soruyorum ne zaman çekeceksiniz adam pişkin pişkin "1 ay da olur 1 yılda, belli olmaz" diyor. O şeref yoksunu öyle diyor ya bende içimden sizi özelleştireni diyorum.</p><p>Neyse tarih 20.03.2018 oldu artık onların çekmeyeceğini anladım ve sedaşta tanıdığı olan insan arayışına girdim birini bulduk derdimizi anlatttık 10 dk sürmedi (işçilikte içinde) gelip kabloyu çektiler.</p><p>Geçen hafta sonuda direkten eve gelen kablo 4-6 idi yeterli gelmezmiş diye bana 4-10 kablo aldırttı sedaş, işte elektrik panosu şalterler panodan üst kata gelen kablolar derken baya bişeyler değişti. bekliyoruz şimdi kontrole gelip aboneye hak kazanmışmıyız ona bakacaklar. elektrik saatini sedaş veriyormuş gerçi onun parasını da bize yaslarlar.</p><p>süreç sıkıntılı bir süreç. Kablo çekmeye gelen adamlar " sedaş böyle ufak işlere bakmıyor" diye kendileri söylüyor.</p><p>bir kablo ya bir kablo çekecekler 5 ay oldu çekmediler. bi,r kablo çektirebilmek için tirim tirim adam arıyoruz tanıdık TORPİL yaptırabilmek için, böyle işmi var allah aşkına.</p><p>yani böyle yazdıkca yazasım geliyor şerrrrefsizler için.</p><p>torpil nedir ya, adam arama nedir, tanıdık mı ödeyecek benim faturamı şerefsizler,iki gün ödeme kesmeye geliyor ama araçların hıyar ağası. </p><p>yok ya bu memleket adam olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci70, post: 1212020, member: 52010"] 380 vol elektrikle ilğili bende bişeyler yazmak istedim . geçen yıl evi tadilat etmeye başlayınca çift katlı evde tek saat vardı abone için başvuruda bulunalım dedim, hazır başvurmuşken 380 alayım ileride lazım olur dedim ve süreç başladı. Evim mahalle içinde yoldan normal elektrik hattı geçiyor (5 telli) 1 direk bizim evin önünde var, hatla bizim evin önündedi direğin ara mesafesi 30 metre yok ve 2 tel geliyor(tek faz). Önce ilave faz dilekcesi veriliyormuş sedaşa 26.10.2017 yılında dilekcemi verdim. Keşife geldiler tamam biz çekecegiz kabloyu dediler ve gittiler. (bazı durumlarda şahıs arazilerinin içindeki direklere kablo çekmiyormuş sedaş, bizim ora için tamam çekecez dediler) Gidiş o gidiş. Gİdiyorum soruyorum ne zaman çekeceksiniz adam pişkin pişkin "1 ay da olur 1 yılda, belli olmaz" diyor. O şeref yoksunu öyle diyor ya bende içimden sizi özelleştireni diyorum. Neyse tarih 20.03.2018 oldu artık onların çekmeyeceğini anladım ve sedaşta tanıdığı olan insan arayışına girdim birini bulduk derdimizi anlatttık 10 dk sürmedi (işçilikte içinde) gelip kabloyu çektiler. Geçen hafta sonuda direkten eve gelen kablo 4-6 idi yeterli gelmezmiş diye bana 4-10 kablo aldırttı sedaş, işte elektrik panosu şalterler panodan üst kata gelen kablolar derken baya bişeyler değişti. bekliyoruz şimdi kontrole gelip aboneye hak kazanmışmıyız ona bakacaklar. elektrik saatini sedaş veriyormuş gerçi onun parasını da bize yaslarlar. süreç sıkıntılı bir süreç. Kablo çekmeye gelen adamlar " sedaş böyle ufak işlere bakmıyor" diye kendileri söylüyor. bir kablo ya bir kablo çekecekler 5 ay oldu çekmediler. bi,r kablo çektirebilmek için tirim tirim adam arıyoruz tanıdık TORPİL yaptırabilmek için, böyle işmi var allah aşkına. yani böyle yazdıkca yazasım geliyor şerrrrefsizler için. torpil nedir ya, adam arama nedir, tanıdık mı ödeyecek benim faturamı şerefsizler,iki gün ödeme kesmeye geliyor ama araçların hıyar ağası. yok ya bu memleket adam olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni AHIR YAPACAĞIZ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYRM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt