PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığım td110 ve $akalak diskli mibzer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 579207" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: yeni aldığım td110 ve $akalak diskli mibzer</strong></p><p></p><p>bütün traktörler için geçerli .. eğerki 100 beygir üstü traktör yapıyorsanız en bo$ traktörde bile olması gereken 1000 devir ve ek piston .. tümosan yapmadı bunu newhollandda yapmadı .. sadece yerlilerde yapan erkunt var .. mercedes arabada klima olmaması gibi bi$ey bu .. o beygirdeki traktörlerde en azından opsiyonel olarak satı$ı olmalı bahsettiğim özelliklerin .. bide $u var misal ben alana kadar bilmiyordum .. oda güzel bi özellik hidrolik kaldırma yükseklik ayarı var .. ben onunda olmasını istiyordum olmasaydıda alırdımda 1000 devir olduktan sonra banada alınca süpriz oldu .. çok $aft dağıttık liftomatikle kaldırdıgımızda cok yükseliyor ve $aft çok dik acıkla calı$tıgından hep $aftları koparıyoduk .. özellikle mibzerde $aftı hiç kapatmıyorsun bu özelligide bana göre çok kullanı$lı ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 579207, member: 25140"] [b]Ynt: yeni aldığım td110 ve $akalak diskli mibzer[/b] bütün traktörler için geçerli .. eğerki 100 beygir üstü traktör yapıyorsanız en bo$ traktörde bile olması gereken 1000 devir ve ek piston .. tümosan yapmadı bunu newhollandda yapmadı .. sadece yerlilerde yapan erkunt var .. mercedes arabada klima olmaması gibi bi$ey bu .. o beygirdeki traktörlerde en azından opsiyonel olarak satı$ı olmalı bahsettiğim özelliklerin .. bide $u var misal ben alana kadar bilmiyordum .. oda güzel bi özellik hidrolik kaldırma yükseklik ayarı var .. ben onunda olmasını istiyordum olmasaydıda alırdımda 1000 devir olduktan sonra banada alınca süpriz oldu .. çok $aft dağıttık liftomatikle kaldırdıgımızda cok yükseliyor ve $aft çok dik acıkla calı$tıgından hep $aftları koparıyoduk .. özellikle mibzerde $aftı hiç kapatmıyorsun bu özelligide bana göre çok kullanı$lı .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığım td110 ve $akalak diskli mibzer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt