PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="honest88" data-source="post: 374821" data-attributes="member: 29635"><p><strong>Ynt: yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN</strong></p><p></p><p></p><p>Gerçekten arkadaşın dediklerine tamamiyle katılıyorum.John deere traktörler çok kalite makinalar ve prestijli marka fakat hidrolik ve şanzıman sistemi çok önemli ayrıca bizim komşu köyden biri bizle birlikte traktör bakıyordu. biz nh td 80 aldık. o john deere beğendi birazda john deereyi 4 silindirli motor diye aldı 5625 sıfır aldık ona, sonrasını görmedim ben ama tarlada denemişler 8-10 saat kadar benim kendisinden duyduğum traktör iyi gitmiyormuş tralada çok yavaş dedi. 4x14 pullukla hidrolik dalma yapıyor dedi ağır toprakta yakıtıda fazla dedi pişman oldu ayrıca denemede herkes şahit olmuş ikide bir stop ediyormuş nadasta yüksek devir verilmezse bayiye telefon etmiş bayi gelmiş traktörü almış yerine john deere 5085 m serisi vermişler. üste baya para borçlandı tabii bundan memnum kendisi konfor donanım olarak güzel diyor ama çekişten ve hidrolikten gene şikayetçi şöyle seri kaldırım yok diyor. </p><p>Bence 85 hp'lik traktör alıyorsunuz 85-88000 arası para veriyorsunuz ve hidroliği iyi kaldırmıyor şanzımanı tatmin etmiyor john deere güçlü prestijli iyi bir marka ama gerçekkten arkadaşın da dediği gibi bu şekilde maliyetleri ucuzlatmak için hidrolik ve şanzımandan kısıtlama yapmaları insanları markadan soğutuyor. herkese iyi çalışmalar dilerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="honest88, post: 374821, member: 29635"] [b]Ynt: yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN[/b] Gerçekten arkadaşın dediklerine tamamiyle katılıyorum.John deere traktörler çok kalite makinalar ve prestijli marka fakat hidrolik ve şanzıman sistemi çok önemli ayrıca bizim komşu köyden biri bizle birlikte traktör bakıyordu. biz nh td 80 aldık. o john deere beğendi birazda john deereyi 4 silindirli motor diye aldı 5625 sıfır aldık ona, sonrasını görmedim ben ama tarlada denemişler 8-10 saat kadar benim kendisinden duyduğum traktör iyi gitmiyormuş tralada çok yavaş dedi. 4x14 pullukla hidrolik dalma yapıyor dedi ağır toprakta yakıtıda fazla dedi pişman oldu ayrıca denemede herkes şahit olmuş ikide bir stop ediyormuş nadasta yüksek devir verilmezse bayiye telefon etmiş bayi gelmiş traktörü almış yerine john deere 5085 m serisi vermişler. üste baya para borçlandı tabii bundan memnum kendisi konfor donanım olarak güzel diyor ama çekişten ve hidrolikten gene şikayetçi şöyle seri kaldırım yok diyor. Bence 85 hp'lik traktör alıyorsunuz 85-88000 arası para veriyorsunuz ve hidroliği iyi kaldırmıyor şanzımanı tatmin etmiyor john deere güçlü prestijli iyi bir marka ama gerçekkten arkadaşın da dediği gibi bu şekilde maliyetleri ucuzlatmak için hidrolik ve şanzımandan kısıtlama yapmaları insanları markadan soğutuyor. herkese iyi çalışmalar dilerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt