PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 482246" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN</strong></p><p></p><p>JD konusunda güzel tartışma.Bende katılıyorum.Benim JD motorum yok ama bilgilerimi yazabilirim herhalde )</p><p>Köyde 3 JD var.</p><p>5303 2010 : 55 HP.4 WD.Kabini yok.. Problemsiz. Ağır (taban) arazilerimizde 3 lü 13 inç DÖNERLİ pulluğu rahat çekiyor.Sahibi bu yıl 1900 kg ağırlığında havalı mibzer aldı.i ' ' 200 kg da tohum koydum. 2100 kiloluk ağırlığı güle oynaya dans ettirdi ' ' dedi.</p><p>5715 2005: 90 HP (?). Kabinsiz .4 WD. İkinci el olarak köye geldi.Problemsiz. 4 lü 13 inç DÖNERLİ pullukla sürüm yapıyor. </p><p>5625 2010 : 85 HP ,kabinli .4 WD.. Problemsiz. 4 lü 13 inç DÖNERLİ pulluk çekiyor hemde bizim ağır topraklarda.</p><p>Ben merakımdan dolayı her motoru olduğu gibi bunlarıda çok inceledim.Hiçbir yerlerinde en ufak bir yağ kaçağı yok.</p><p>Bütün yorumları okudum.Okuduklarıma mı yoksa gördüklerime mi inanayım?Siz JD ye 3 lü 4 lü küçük pullukları yakıştırıyorsunuz ben 4 lü 13 inç dönerli pulluklardan bahsediyorum. Resimlerini çekerek hepsini sizinle tanıştıracağım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 482246, member: 25349"] [b]Ynt: yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN[/b] JD konusunda güzel tartışma.Bende katılıyorum.Benim JD motorum yok ama bilgilerimi yazabilirim herhalde ) Köyde 3 JD var. 5303 2010 : 55 HP.4 WD.Kabini yok.. Problemsiz. Ağır (taban) arazilerimizde 3 lü 13 inç DÖNERLİ pulluğu rahat çekiyor.Sahibi bu yıl 1900 kg ağırlığında havalı mibzer aldı.i ' ' 200 kg da tohum koydum. 2100 kiloluk ağırlığı güle oynaya dans ettirdi ' ' dedi. 5715 2005: 90 HP (?). Kabinsiz .4 WD. İkinci el olarak köye geldi.Problemsiz. 4 lü 13 inç DÖNERLİ pullukla sürüm yapıyor. 5625 2010 : 85 HP ,kabinli .4 WD.. Problemsiz. 4 lü 13 inç DÖNERLİ pulluk çekiyor hemde bizim ağır topraklarda. Ben merakımdan dolayı her motoru olduğu gibi bunlarıda çok inceledim.Hiçbir yerlerinde en ufak bir yağ kaçağı yok. Bütün yorumları okudum.Okuduklarıma mı yoksa gördüklerime mi inanayım?Siz JD ye 3 lü 4 lü küçük pullukları yakıştırıyorsunuz ben 4 lü 13 inç dönerli pulluklardan bahsediyorum. Resimlerini çekerek hepsini sizinle tanıştıracağım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldıgımız 5085M AMARİKAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt