PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
YENİ ALDIĞIMIZ 5105M...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aslan07can" data-source="post: 729601" data-attributes="member: 44707"><p><strong>Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ 5105M...</strong></p><p></p><p>arkadaşlar herkese teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah...</p><p>neden jd diye sormuş arkadaş ben newholland kullandım 2012 td110 hiç iyi değildi yakıtı çok çekiş düşük,vites sayısı az ne tarlada ne yolda istediğim gibi gidebiliyor,massey alma niyetindeydim onlarda euro üzeri çok pahalı aynı beygir aralarında fiyat farkı çok bir de massey 5400 serisi çok elektronik hertarafı kablo soket, sık sık arıza veriyor pek yıkamaya yağmur çamura gelmiyorlar, jondere sade motor pek fazla elektroniği yok yakıtı kaliteli ise sorun çıkarmaz kolay kolay,benım bi abimde var kaç senedir kullanıyor servis yüzü görmedi,bunların can damarı yenı nesil motor commonrail yakıt seçer ama kaliteli olsun tarlada canavar,yolda da seri artı kabin konforu süper, tarlada ne yakar bilemem daha denemedım ama en kısa zamanda videosunu atarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aslan07can, post: 729601, member: 44707"] [b]Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ 5105M...[/b] arkadaşlar herkese teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah... neden jd diye sormuş arkadaş ben newholland kullandım 2012 td110 hiç iyi değildi yakıtı çok çekiş düşük,vites sayısı az ne tarlada ne yolda istediğim gibi gidebiliyor,massey alma niyetindeydim onlarda euro üzeri çok pahalı aynı beygir aralarında fiyat farkı çok bir de massey 5400 serisi çok elektronik hertarafı kablo soket, sık sık arıza veriyor pek yıkamaya yağmur çamura gelmiyorlar, jondere sade motor pek fazla elektroniği yok yakıtı kaliteli ise sorun çıkarmaz kolay kolay,benım bi abimde var kaç senedir kullanıyor servis yüzü görmedi,bunların can damarı yenı nesil motor commonrail yakıt seçer ama kaliteli olsun tarlada canavar,yolda da seri artı kabin konforu süper, tarlada ne yakar bilemem daha denemedım ama en kısa zamanda videosunu atarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
YENİ ALDIĞIMIZ 5105M...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt