PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni aldığımız Essan Tarım & Ateş Tarım 13 ayak Tiller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1017480" data-attributes="member: 56055"><p>Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Benim tahminimde 640 için biraz büyük, 90'lık Same için az küçük olacağı yönünde.</p><p>Pazar günü satıcı bayi (-alışveriş ve muhabbetimiz gani-) makine parkında gördüm hoşuma gitti. Bayi pazar günü kapalı olduğundan pazartesi telefonda ulaşıp fiyat aldım. Sadece 1 tane 13'lü varmış ellerinde. 1 gün kadar düşünüp Salı öğlen karar verip aradım, akşam teslim aldım. Aynı markanın 15'li Tiller fiyatı 13'lüden sadece 100 TL fazla idi. Şaka gibi. Biraz hızlı karar verdik. Ama 2 traktördede yani istisnalar harici 640 taşıyacağı için an itibarıyla mantıklı geliyor.</p><p>Köyde 13'lü tiller kullanan en düşük traktörler 2073SH Başak ve 70-56. Köyden biri 265s için 11'li Doğsan aldılar. Civar köylerde 265 ve 65-46'lara koşuyorlar. An itibarıyla 640, köyde bu alete koşulan en düşük güce sahip traktör</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1017480, member: 56055"] Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Benim tahminimde 640 için biraz büyük, 90'lık Same için az küçük olacağı yönünde. Pazar günü satıcı bayi (-alışveriş ve muhabbetimiz gani-) makine parkında gördüm hoşuma gitti. Bayi pazar günü kapalı olduğundan pazartesi telefonda ulaşıp fiyat aldım. Sadece 1 tane 13'lü varmış ellerinde. 1 gün kadar düşünüp Salı öğlen karar verip aradım, akşam teslim aldım. Aynı markanın 15'li Tiller fiyatı 13'lüden sadece 100 TL fazla idi. Şaka gibi. Biraz hızlı karar verdik. Ama 2 traktördede yani istisnalar harici 640 taşıyacağı için an itibarıyla mantıklı geliyor. Köyde 13'lü tiller kullanan en düşük traktörler 2073SH Başak ve 70-56. Köyden biri 265s için 11'li Doğsan aldılar. Civar köylerde 265 ve 65-46'lara koşuyorlar. An itibarıyla 640, köyde bu alete koşulan en düşük güce sahip traktör [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni aldığımız Essan Tarım & Ateş Tarım 13 ayak Tiller
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt