PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
YENİ ALDIĞIMIZ GALLİGNANİ 5690 GOLD BALYA MAKİNASI....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 638822" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ GALLİGNANİ 5690 GOLD BALYA MAKİNASI....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler...</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler ınsallah...</p><p></p><p></p><p></p><p>fıyatı bayıye gore degısıyor ben nakıt aldıgım ıcın en ıyı teklıfı veren fırmadan aldım genel olarak 40-45 bin arası.....sayacın fıyatını idil elektronıkle goruserek alabılırsınız 125 euro ya aldım ben....Pıston bızım dıger makınalarda da yok acıkcası tırmık tekerı oldugu ıcın pıstona pek gerek duymuyorum sap baglarken ztn yuksekten alıyor makına...fana gelınce kendım orjınal bırsey yapıcam devırlı saglam bır fan kullanıcam bakalım...</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler kapagın mika olusu dezavantaj olabılır belkı ama tamamen acılması cok kullanıslı bakım ımkanı saglar....</p><p></p><p></p><p></p><p>3 ıplı ve 2ıplı makınamaz var zaten 2 ıplı olanı yenıleyelım dedık belkı onuda satmayız 2 tane 2 ıplı 1 tane 3 lu olur...neden 2 aldık bız ot yonca ve sap baglıyoruz bu makınada ot yonca fıg ve 2 ipli sap balyası konusunda oldukca verımlı ve randımanlı...haspaylı olanın haspayı sokulmez bzde her makınanın ısı ayrıdır...fan fln konusuna gelınce ben uretıcı deılım neden yok demıssınızde fabrıka ılerleyen zamanlarda koyar sanırım...ben pıstonu aramamda fanı kendım yaparım ztn kac paralık sey...</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler 125 euro balya sayacı 2 yıl garantılı.....</p><p></p><p> tesekkurler erkan yaza kalıte fotolarla burada olurum allahın ıznıyle....</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurlerr...</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler..</p><p></p><p></p><p></p><p>tesekkurler allahın ıznıyle ınsallah...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 638822, member: 426"] [b]Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ GALLİGNANİ 5690 GOLD BALYA MAKİNASI....[/b] tesekkurler... tesekkurler ınsallah... fıyatı bayıye gore degısıyor ben nakıt aldıgım ıcın en ıyı teklıfı veren fırmadan aldım genel olarak 40-45 bin arası.....sayacın fıyatını idil elektronıkle goruserek alabılırsınız 125 euro ya aldım ben....Pıston bızım dıger makınalarda da yok acıkcası tırmık tekerı oldugu ıcın pıstona pek gerek duymuyorum sap baglarken ztn yuksekten alıyor makına...fana gelınce kendım orjınal bırsey yapıcam devırlı saglam bır fan kullanıcam bakalım... tesekkurler kapagın mika olusu dezavantaj olabılır belkı ama tamamen acılması cok kullanıslı bakım ımkanı saglar.... 3 ıplı ve 2ıplı makınamaz var zaten 2 ıplı olanı yenıleyelım dedık belkı onuda satmayız 2 tane 2 ıplı 1 tane 3 lu olur...neden 2 aldık bız ot yonca ve sap baglıyoruz bu makınada ot yonca fıg ve 2 ipli sap balyası konusunda oldukca verımlı ve randımanlı...haspaylı olanın haspayı sokulmez bzde her makınanın ısı ayrıdır...fan fln konusuna gelınce ben uretıcı deılım neden yok demıssınızde fabrıka ılerleyen zamanlarda koyar sanırım...ben pıstonu aramamda fanı kendım yaparım ztn kac paralık sey... tesekkurler 125 euro balya sayacı 2 yıl garantılı..... tesekkurler erkan yaza kalıte fotolarla burada olurum allahın ıznıyle.... tesekkurlerr... tesekkurler tesekkurler.. tesekkurler allahın ıznıyle ınsallah... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
YENİ ALDIĞIMIZ GALLİGNANİ 5690 GOLD BALYA MAKİNASI....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt