PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YENİ ALDIĞIMIZ ROTOVATÖR. PANCAR YERİ SÜRÜMÜ VE HAZIRLANIŞI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tokmakcı" data-source="post: 433989" data-attributes="member: 19575"><p><strong>Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ ROTOVATÖR. PANCAR YERİ SÜRÜMÜ VE HAZIRLANIŞI</strong></p><p></p><p></p><p>Normal ekipmanlara göre çok yaktırıyor olabilir...</p><p>Ama kullanışa bağlı bi nevi de çağrı şimdi dün İki tane parça yer çektim biri tavı iyi idi 1 buçuk ile 17-18 gaz civarı o zaman yakıt çok farketmiyor...</p><p>Ama diğer rot. çektiğim yer çok kesekliydi kurakta sürmüştük 3 Takviye ile sürdüm 18 gaz civarı ile o zaman insan kendisi farkediyor nasıl yakacağını zaten...</p><p></p><p>ama iki iş birden yapıp diğerlerine göre avantajı olmasını göz önüne korsan yaktığı pek bi sorun olmuyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tokmakcı, post: 433989, member: 19575"] [b]Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ ROTOVATÖR. PANCAR YERİ SÜRÜMÜ VE HAZIRLANIŞI[/b] Normal ekipmanlara göre çok yaktırıyor olabilir... Ama kullanışa bağlı bi nevi de çağrı şimdi dün İki tane parça yer çektim biri tavı iyi idi 1 buçuk ile 17-18 gaz civarı o zaman yakıt çok farketmiyor... Ama diğer rot. çektiğim yer çok kesekliydi kurakta sürmüştük 3 Takviye ile sürdüm 18 gaz civarı ile o zaman insan kendisi farkediyor nasıl yakacağını zaten... ama iki iş birden yapıp diğerlerine göre avantajı olmasını göz önüne korsan yaktığı pek bi sorun olmuyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YENİ ALDIĞIMIZ ROTOVATÖR. PANCAR YERİ SÜRÜMÜ VE HAZIRLANIŞI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt