PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığımız TD 90 D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 362141" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: yeni aldığımız TD 90 D</strong></p><p></p><p>nh motormu burak allahını demişsinki 3-5 adam çok yakıyo diyincemi çok yakıyo diosun-- bunu kim yazdı hiç bişe anlamadım... </p><p>bırak bu işleri ya sitede herkez biliyo nhnin servisinin kalitesini burdada tarlaya geliyorlar arızayı halletip kimsenin haberi bile olmuyo ... bu heryerdede böle ama valtranın öle değil.. burda valtra tarlaya gelcek he zuha-*-s </p><p>beni bağlamaz devlet çiftliği bnm için önemli olan vatandaş asıl sen benm sorduğum soruya cvp ver o kadar insan nh kullanıyorda boşunamı çok yakmıyo diyolar </p><p>nh kullananların %01 çok yakıyor diyor ama valtranın %40 veeya daha fazlası çok yakıyor diyor .. </p><p>1 sürü traktör çıktı demişin nh yle ne alakası var 1 sürü çıkıyorda ne oluyor nh her zmn devam ediyor bayiye gelen traktör öbürgün yok ..</p><p>senin sorduğun soruların hepsine cvp yazıyorm ama sen hepsine cvp vermedn brıakıyorsun.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 362141, member: 19379"] [b]Ynt: yeni aldığımız TD 90 D[/b] nh motormu burak allahını demişsinki 3-5 adam çok yakıyo diyincemi çok yakıyo diosun-- bunu kim yazdı hiç bişe anlamadım... bırak bu işleri ya sitede herkez biliyo nhnin servisinin kalitesini burdada tarlaya geliyorlar arızayı halletip kimsenin haberi bile olmuyo ... bu heryerdede böle ama valtranın öle değil.. burda valtra tarlaya gelcek he zuha-*-s beni bağlamaz devlet çiftliği bnm için önemli olan vatandaş asıl sen benm sorduğum soruya cvp ver o kadar insan nh kullanıyorda boşunamı çok yakmıyo diyolar nh kullananların %01 çok yakıyor diyor ama valtranın %40 veeya daha fazlası çok yakıyor diyor .. 1 sürü traktör çıktı demişin nh yle ne alakası var 1 sürü çıkıyorda ne oluyor nh her zmn devam ediyor bayiye gelen traktör öbürgün yok .. senin sorduğun soruların hepsine cvp yazıyorm ama sen hepsine cvp vermedn brıakıyorsun..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığımız TD 90 D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt