PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığımız TD 90 D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tsakalli" data-source="post: 362892" data-attributes="member: 9202"><p><strong>Ynt: yeni aldığımız TD 90 D</strong></p><p></p><p>öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim.biz iki sene önce değiştirdik traktörümüzü mf 285 vardı .20 yıl koştuk traktörü tek rektifiye ve iki lastik değişimi ile sattık.alırken bütün traktörleri inceledim.fuarlarda ve tarla denemelerinde kullndım.servisine yedek parçasına,fiyatına baktım.sonra bizim traktörü kaça alacaklar ona baktım.traktörlerin kabin içi ve kullanım kolaylığını inceledim.arka kollar ve hidrolik kapasitelerini kuyruk mili gibi herşeyine baktım kendime ve arazimin boyutuna göre belirlediğim on kritere 1 den 5 e kadar puan verdim.sonuçta bana göre yaptığım derecelendirmede en uygun traktör olduğuna inandığım case jxu 105 aldım.şunu gördüm artık eskisi gibi çok kötü diyebileceğin traktör yok.herkesin kesesine ve ihtiyacına göre traktör var.ayrıca kimsenin kimsenin malını kötülemeyede hakkı yok seninki kötü benimki iyi meselesi değil ayrıca bu .birde hala bizim halkımızda nedense komşunun aldığı malda gözü kalanlar var.birbirimizden alıp veremediğimiz nedir arkadaşlar.neden bu çekememezlik hasetlik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tsakalli, post: 362892, member: 9202"] [b]Ynt: yeni aldığımız TD 90 D[/b] öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim.biz iki sene önce değiştirdik traktörümüzü mf 285 vardı .20 yıl koştuk traktörü tek rektifiye ve iki lastik değişimi ile sattık.alırken bütün traktörleri inceledim.fuarlarda ve tarla denemelerinde kullndım.servisine yedek parçasına,fiyatına baktım.sonra bizim traktörü kaça alacaklar ona baktım.traktörlerin kabin içi ve kullanım kolaylığını inceledim.arka kollar ve hidrolik kapasitelerini kuyruk mili gibi herşeyine baktım kendime ve arazimin boyutuna göre belirlediğim on kritere 1 den 5 e kadar puan verdim.sonuçta bana göre yaptığım derecelendirmede en uygun traktör olduğuna inandığım case jxu 105 aldım.şunu gördüm artık eskisi gibi çok kötü diyebileceğin traktör yok.herkesin kesesine ve ihtiyacına göre traktör var.ayrıca kimsenin kimsenin malını kötülemeyede hakkı yok seninki kötü benimki iyi meselesi değil ayrıca bu .birde hala bizim halkımızda nedense komşunun aldığı malda gözü kalanlar var.birbirimizden alıp veremediğimiz nedir arkadaşlar.neden bu çekememezlik hasetlik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
yeni aldığımız TD 90 D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt