PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 751506" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yanlış degilsem sizin traktör 70lüks kabinli olmalı</p><p>aynı makinadan amca oglu aldı </p><p>aldıgı gün depoyu fullemiş kantara çıkarmış traktörü</p><p>kendide traktörün üzerinden inmeden 3980 kg gelmiş agırlık</p><p>yani 3 piston zf şanzumanlı bir traktör için çok agır diyebiliriz(benzer şanzumanı kullanan aynı beygir gücündeki 4 pistonlu steyr ve başaklar bile 3100 kg geliyor kabin dahil 3500 bile gelmiyor)</p><p>rampası ise aynen sizin traktörünüzdeki gibiymiş hatta daha kötü boş traktörle yaklaşık 1500-2000metre lik bir rampa var burda orampayı çıkarken hızlının son vitesten(4ten başlayıp) başlayıp hızlının birinci vitesine kadar düşüyormuş</p><p>tarla performansını sordum </p><p>pullukta 4-12 takmış 2 ile sürdüm güzel çekiyor dedi 2 yi bilmem ben dedim sen biizm nh tdlerin hangi vitesine denk o vites onu söyle dedim</p><p>ikinci takviyenin birinci vitesinden biraz hızlı ikinci takviyenin ikinci vitsinden biraz yavaş dedi yani anladıgım kadarıyla birinci takviyenin dördüncü vitesi nin ayarında bir vitesle sürüm yapmış</p><p>yani gayet yavaş</p><p>peki ne yakıyor dedim </p><p>ölçmedim ama traktörü açmak için ayagımı gazdan çekmiyorum sürekli zorluyorum yüksek devirde tarla sürüyorum dedi</p><p>birde şunu ekledi</p><p>pompalar fabrika çıkışı ayarsız oluyormuş pompayı garanti bozulmayacak şekilde ayara gönderecegim hem yakıt düşüyormuş hem çekiş artıyormuş dedi</p><p>son olarak şunu sordum</p><p>peki emmolu memnunmusun erkunttan dedim</p><p>cevap verdi</p><p>erkunt süper ben memnunum sen tek çeker td65 kabinliyi alarak hata yaptın keşke erkunt 70lüsün tekçekerini alsaydın dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 751506, member: 33118"] [b]Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S[/b] yanlış degilsem sizin traktör 70lüks kabinli olmalı aynı makinadan amca oglu aldı aldıgı gün depoyu fullemiş kantara çıkarmış traktörü kendide traktörün üzerinden inmeden 3980 kg gelmiş agırlık yani 3 piston zf şanzumanlı bir traktör için çok agır diyebiliriz(benzer şanzumanı kullanan aynı beygir gücündeki 4 pistonlu steyr ve başaklar bile 3100 kg geliyor kabin dahil 3500 bile gelmiyor) rampası ise aynen sizin traktörünüzdeki gibiymiş hatta daha kötü boş traktörle yaklaşık 1500-2000metre lik bir rampa var burda orampayı çıkarken hızlının son vitesten(4ten başlayıp) başlayıp hızlının birinci vitesine kadar düşüyormuş tarla performansını sordum pullukta 4-12 takmış 2 ile sürdüm güzel çekiyor dedi 2 yi bilmem ben dedim sen biizm nh tdlerin hangi vitesine denk o vites onu söyle dedim ikinci takviyenin birinci vitesinden biraz hızlı ikinci takviyenin ikinci vitsinden biraz yavaş dedi yani anladıgım kadarıyla birinci takviyenin dördüncü vitesi nin ayarında bir vitesle sürüm yapmış yani gayet yavaş peki ne yakıyor dedim ölçmedim ama traktörü açmak için ayagımı gazdan çekmiyorum sürekli zorluyorum yüksek devirde tarla sürüyorum dedi birde şunu ekledi pompalar fabrika çıkışı ayarsız oluyormuş pompayı garanti bozulmayacak şekilde ayara gönderecegim hem yakıt düşüyormuş hem çekiş artıyormuş dedi son olarak şunu sordum peki emmolu memnunmusun erkunttan dedim cevap verdi erkunt süper ben memnunum sen tek çeker td65 kabinliyi alarak hata yaptın keşke erkunt 70lüsün tekçekerini alsaydın dedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt