PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 764730" data-attributes="member: 48453"><p><strong>Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S</strong></p><p></p><p>tt654wd td65wd ile aynı pullugu çekiyor tt biraz daha seri yakıt desen tt ile tdnin motoru aynı ama td 1.5-1.8 lt civarı tt 1-1.3 arası aynı diskorada td dekara 0.75 yakar iken tt 0.40-0.50 civarı yakıyor. çamur yaş işine gelince çamura bugday veya mısır ekmedim hiç ama yeri geliyo kıyı köşe çamur olunca da td daha üstün bi şekilde baş ederken tt de altında kalmıyor.cizi başında td deki levye çok avantajlı tt nin geri vitesi cart curt yapıyor hep hidroliğe gelince tt kaldıramadıgı aletide zaten kaldırsa bile çekemiyor çünki 65 hp ha td kaldıryor iyi mi çekiyor yook oda bayıla bayıla nie 65 hp </p><p>.kuyruk mili ile 6' 400 ton saat kapasiteli pompa ile su basıyorum mısıra td 540 deviri 2200 civarı yakalıyor tt 1900 da ikisinide 12-13 gazla kullanıyorum yoksa acayip yakıyor ikide ttnin 13 de yakaladığı devri td 15 de anca yakalıyor o da çektiği suya değmeyecek fazla yakıta sebep veriyor yani tt65 ile td65 aynı suyu çekerken 1-1.25 l saatte td bariz fazla yakıyor.750 devri seçsem ikiside zorlanıyor</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>sonuç: td iskelet yapısı olarak tt den 56 dan oldukça daha sağlam üretilmiş daha kemikli.örnek ttde 4 vida olan yerde td de 6 vida var tdnin metal yapı daha kalın çeki okları vs.ama 65 hp lik bi traktör 56 seriside oldukça yeterli ve 'ekonomik'traktör.65 hp ile işini gören bi çifçi için 56 serisi daha uygun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 764730, member: 48453"] [b]Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S[/b] tt654wd td65wd ile aynı pullugu çekiyor tt biraz daha seri yakıt desen tt ile tdnin motoru aynı ama td 1.5-1.8 lt civarı tt 1-1.3 arası aynı diskorada td dekara 0.75 yakar iken tt 0.40-0.50 civarı yakıyor. çamur yaş işine gelince çamura bugday veya mısır ekmedim hiç ama yeri geliyo kıyı köşe çamur olunca da td daha üstün bi şekilde baş ederken tt de altında kalmıyor.cizi başında td deki levye çok avantajlı tt nin geri vitesi cart curt yapıyor hep hidroliğe gelince tt kaldıramadıgı aletide zaten kaldırsa bile çekemiyor çünki 65 hp ha td kaldıryor iyi mi çekiyor yook oda bayıla bayıla nie 65 hp .kuyruk mili ile 6' 400 ton saat kapasiteli pompa ile su basıyorum mısıra td 540 deviri 2200 civarı yakalıyor tt 1900 da ikisinide 12-13 gazla kullanıyorum yoksa acayip yakıyor ikide ttnin 13 de yakaladığı devri td 15 de anca yakalıyor o da çektiği suya değmeyecek fazla yakıta sebep veriyor yani tt65 ile td65 aynı suyu çekerken 1-1.25 l saatte td bariz fazla yakıyor.750 devri seçsem ikiside zorlanıyor sonuç: td iskelet yapısı olarak tt den 56 dan oldukça daha sağlam üretilmiş daha kemikli.örnek ttde 4 vida olan yerde td de 6 vida var tdnin metal yapı daha kalın çeki okları vs.ama 65 hp lik bi traktör 56 seriside oldukça yeterli ve 'ekonomik'traktör.65 hp ile işini gören bi çifçi için 56 serisi daha uygun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt